Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO sponsorluğunda bilgi yarışmaları başlıyor

Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda ve ev sahipliğinde düzenlenecek olan bilgi yarışmaları kura çekimi Nizip Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:36
Kaynak: İHA
NTO sponsorluğunda bilgi yarışmaları başlıyor

26 Şubatta başlayacak olan bilgi yarışmalarına Nizip ve çevre köylerinde bulunan 44 Ortaokul katılacak.

Nizip Ticaret Odası olarak eğitime ve çocukların geleceğine önem verdiklerini belirten Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, "Nizip Ticaret Odası sponsorluğunda ve ev sahipliğinde bilgi yarışmalılarının bu yıl 15 incisini düzenlemekteyiz." dedi.

Yarışmaya katılacak olan tüm okullara ve öğrencilere başarılar dileyen Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Geleneksel hale getirdiğimiz bilgi yarışmalarının bu yıl da düzenlemenin mutluluğu içerisindeyiz. Düzenlenen bilgi yarışmaları, öğrencilerimizin ufkunu açmakta ve okullarımızın bilgi seviyelerini de belirleyerek eksikliklerini gidermelerine katkı sağlamaktadır. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi bir nebze olsa da eğitime teşvik etmek ve onurlandırmak amacıyla Odamız tarafından çeşitli hediyeler dağıtılacaktır. Birinci olan okula plaket ve öğrencilerine tam altın, ikinci olan okula plaket ve öğrencilerine yarım altın, üçüncü olan okula plaket ve öğrencilerine çeyrek altın verilecektir. Bu çalışmalarda sürekli işbirliği içerisinde olduğumuz Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve değerli hocalarımıza teşekkür eder, kura çekiminin tüm okullara hayırlı olmasını dilerim." şeklinde konuştu.

Nizip Ticaret Odası'nın bu yılda milli eğitim camiasına desteğinin devam ettiğini belirten Nizip İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Demir ise sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Odamız yıllardan beri gerek bilgi yarışmalarında gerekse eğitime verdiği büyük desteklerle ilçemizde sürekli adından söz ettirmektedir. 23 Nisan törenlerinde bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrenci ve okullarımıza hediyeleri dağıtılacaktır. Nizip Ticaret Odası ve Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaklaşık yirmi yıldır işbirliği yapmaktadır ve bu nedenle artık kardeş kurum olmuştur. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Nizip Ticaret Odası yönetim kurulu ve meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum." dedi.Gerçekleşen törene NTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Karabacak ve çok sayıda Nizip'te bulunan Ortaokul müdürleri de katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.