Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO’dan hayırlı olsun ziyareti

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle beraber geçtiğimiz günlerde ilçemize müdür olarak atanan Vergi Dairesi Müdürü Ali Cibik'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 03:41
Kaynak: İHA
NTO’dan hayırlı olsun ziyareti

Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt şunları ifade etti; "Kamu kurum ve kuruluşlarıyla geçmişte işbirliği içerisinde çalışılarak başarılı işlere imza attık. Ortak akılla hareket etmek ilçemizin ve ülkemizin faydasına olacaktır. Nizip Ticaret Odası olarak birçok faaliyetler içerisindeyiz. Odamıza kayıtlı bulunan üyelerimize ve ilçemizin sosyal hayatına katkı sağlamak için çalışmalarımız hız kemeden devam etmektedir." dedi.

Özyurt; göreve yeni atanan Vergi Dairesi Müdürü Ali Cibik'e çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Vergi Dairesi Müdürü Ali Cibik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Nizip Ticaret Odası başkanı ve üyelerine yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kadir Akkuş, NTO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alpaslan, NTO Meclis Üyeleri Hüseyin Yaprak, Müslüm Aksoy, Mustafa Kaya, M. Fatih Öztürkmen, Mehmet Dağlı ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoğdu katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.