Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO’dan öğrencilere ayakkabı yardımı

Nizip Ticaret Odası tarafından eğitim yardımları kapsamında geleneksel hale getirilen ilköğretim öğrencilerine yönelik temsili ayakkabı dağıtım töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:50
Kaynak: İHA
NTO’dan öğrencilere ayakkabı yardımı

Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri Meclis üyeleri, Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş ve Genel Sekreter Serpil Gündoğdu'nunda katıldığı temsili tören İslim Sayın Ortaokulu''nda gerçekleşti.

Nizip Ticaret Odası olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere 2200 çift ayakkabı yardımı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt "Bu yardımları yaparken ihtiyaç sahipleri tamamen Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlemektedir." dedi.

Nizip Ticaret Odası sadece verilen listelere göre ayakkabıların okullara dağıtımını yaptığını vurgulayan NTO Başkanı Özyurt şunları ifade etti; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Nizip Ticaret Odası'nın eğitim yardımları kapsamında her yıl geleneksel hale getirdiği İlköğretim ve Ortaokul öğrencilerine yönelik ayakkabı yardımını kendi ellerimizle yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı ve ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizi sevindirmek, başarılarına destek olmak amacıyla Nizip Ticaret Odası ve Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde böyle bir güzel çalışma içerisinde bulunuyoruz. Bu faaliyetlerin bir yardım gibi değil, öğrencilerin başarını arttıracak bir motivasyon olarak görülmelidir. Öğrencilerimizin, Ailelerine ülkemize ve topluma faydalı birer fert olması en büyük temennimizdir. Bu nedenle Nizip Ticaret Odası'nın eğitime yapmış olduğu destekler her yıl farklı alanlarda yapılmaktadır. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne, Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve öğrencilerimizi yetiştiren değerli öğretmenlerimize şahsım, Nizip Ticaret Odası Yöneticileri adına çok teşekkür ediyorum dedi.

Her yıl olduğu üzere 2016-2017 eğitim öğretim yılında da Nizip Ticaret Odası öğrencilere ayakkabı yardımında bulunduğunu belirten Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Yaklaşık onbeş yılı aşkın süredir Nizip Ticaret Odası bilgi yarışmalarımıza sponsor olmaktadır. Artık öyle bir konuma geldik ki başkanımıza sormadan her şeyi hazırlayıp kendilerine sunuyoruz ve kendileri de sağolsun Nizip'teki öğrencilerimize her konuda desteklerini esirgemiyorlar. Bir kere daha huzurlarınızda Nizip Ticaret Odası Başkanları'na, yönetim kuruluna ve üyelerine kurumum adına çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.