Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO'nun yeni web sitesi yayında

Nizip Ticaret Odası teknolojik gelişmeler doğrultusunda yenilediği web sitesi ve mobil uygulaması ile tüm üye ve ziyaretçilerine yüksek standartlarda hizmet sunmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:35
Kaynak: İHA
NTO'nun yeni web sitesi yayında

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, "Üyelerimizin Oda web sitemizden daha iyi bir şekilde faydalanabilmesi için kullanıcı deneyimine odaklanan, yeni trendleri bünyesinde barındıran ve teknolojik alt yapısı güçlü bir tasarım oluşturduk.”dedi.

Nizip Ticaret Odası olarak dünyadaki trendleri takip etmek, teknolojik ve dijital yenilikleri kurumun bünyesine kazandırmak için sürekli çalıştıklarını ifade eden NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü; Bundan sonra da bu gibi yenilikleri üyelerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Nizip Ticaret Odası üyelerine daha kaliteli hizmet vermek, teknolojinin getirdiği yenilik ve imkânları üyelerimize en etkin şekilde faydalandırmak amacıyla web sitemizin arayüzünü yenileyerek akıllı telefonlar üzerinde çalışan bir mobil uygulamaları da geliştirdik. Hazırlanan bu uygulama ile artık Nizip Ticaret Odası’nın faaliyetlerine, hizmetlerine ve güncel gelişmeleri içeren duyurulara daha kolay erişim imkânı sağlanmaktadır. Nizip Ticaret Odası mobil uygulamasının IOS ve Android versiyonlarını cep telefonuna indiren herkes, duyurulara, toplantılara, haber ve etkinliklere hızlı ve kolay bir şekilde erişebilecektir. Ayrıca mobil uygulamasındaki anlık bildirimler sayesinde artık üyelerimizle daha etkili iletişim sağlanacaktır. Nizip Ticaret Odası Mobil uygulamasını hemen kullanmaya başlamak için Google Android Market, Apple AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.