Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NURDAĞI YATIRIM BEKLİYOR

Gaziantep’in son dönemlerde gelişen ve büyüyen ilçesi Nurdağı’nın Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, Gaziantepli iş insanlarını, gelecekte lojistik ve ticaret üssü olacak ilçeye yatırım yapmaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 19:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:49
Kaynak: İHA
NURDAĞI YATIRIM BEKLİYOR

“HER TÜRLÜ YATIRIM KOLAYLIĞINI SAĞLARIZ”

500 milyon lira değerindeki Gaziantep-Nurdağı Yolu’nun 2020 yılında devreye alınması ile ticaret yolu olma yolunda önemli bir gelişme kaydeden Nurdağı’nın, Gaziantepli iş insanları açısından Akdeniz ve dolayısı ile deniz ticareti bakımından İskenderun limanına en yakın stratejik mevki olacağına dikkat çeken Kavak, “Nurdağı, bugüne kadar hak ettiği ticari ve lojistik üs olma özelliğini ön plana çıkaramadı. Devletimiz 500 milyonluk dev bir yatırım ile Nurdağı’nı geleceğin en önemli ilçesi pozisyonuna getiriyor. Bu durumun daha nitelikli hale gelmesi için Gaziantepli çok değerli iş insanlarını Nurdağı’na yatırım yapmaya davet ediyoruz. Belediye olarak bu konuda yatırımcılara her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız” dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖNCELİĞİMİZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile vatandaş odaklı hizmetleri büyü bir performansla yerine getirdiklerini hatırlatan Başkan Kavak, “Pandemi sürecinde sağlıklı bir ilçe adına yaptığımız denetimlerden, asfaltlamaya, sosyal sorumluktan, sürdürülebilir kalkınmaya her alanda belediye olarak çaba gösteriyoruz. Bu kapsamda ilçemizin gelişmesi için Gaziantepli yatırımcılardan katkı bekliyoruz. Nurdağı’nı geliştirmek önceliğimizdir” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.