Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nurdağı’nda Fehmi Uçar’a büyük ilgi

AK Parti Nurdağı Belediye Başkan Aday Adayı Fehmi Uçar, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken partili ve partisiz tüm vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2018 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:12
Kaynak: İHA
Nurdağı’nda Fehmi Uçar’a büyük ilgi

Nurdağı Devlet Hastanesinde uzun yıllar hastane müdürü olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Fehmi Uçar, Nurdağı’ndaki yaşam standartlarını yükseltmek için aday olduğunu belirterek, “Uzun yıllar hastanede görev yaptığım için her zaman halkla iç içe oldum. Bu nedenle ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ve ilçemizin sorunlarını yakından biliyorum. Ekibimizle birlikte vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve Nurdağı ilçemizi her anlamda ileriye götürmek için adayız” şeklinde konuştu.

Katılımcı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini kaydeden AK Parti Aday Adayı Uçar, seçim çalışmaları ile ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Seçim çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Bu çerçevede ilçe merkezi ve köylerimizde vatandaşlarla buluşarak, vatandaşları dinliyoruz ve onlara projelerimizi anlatıyoruz. Her kesimden vatandaşın ilgisi bizleri mutlu ediyor. Eğer partim beni aday gösterir ve vatandaşlarımız da belediye başkanı olarak seçerse, katılımcı bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz. Ben değil biz diyeceğiz. İlçe genelini ilgilendiren kararlar alınırken ilçe halkı ile istişareyi ön planda tutacağız. Ekip çalışmasına önem vereceğiz. Nurdağı ilçemizde yaşamak ayrıcalık olmalı, ilçemiz cazibe merkezi haline gelmedi. Bunun için doğduğum ilçeye memleketime hizmet etmeye adayım.”

AK Parti Nurdağı Belediye Başkan Aday Adayı Fehmi Uçar, seçim anketlerinde de en fazla oy alan adaylar arasında ilk sıralarda yer aldığını belirterek, vatandaşların ilgisine teşekkür etti ve “Vatandaşın güvenine layık olmak için çalışacağız” diye açıklamada bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.