Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilere kariyer planlarıyla ilgili önemli seminer

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kariyer Merkezi  tarafından düzenlenen, kariyer yolculuklarına dair merak edilen konuları kapsayan kariyer günleri etkinliği ile öğrenciler, geleceğe yönelik kariyer planları ile ilgili önemli tüyolar aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 09:18
Kaynak: İHA
Öğrencilere kariyer planlarıyla ilgili önemli seminer

“KARİYER TÜYOLARIYLA HEDEFE ULAŞMANIZ DAHA KOLAY”

“Kariyer.net’ten Kariyer Tüyoları” etkinliği Kariyer.net Etkinlik Lideri Bahtiyar Gençero’nun konuşmaları ve öğrencilerin katılımı ile HKÜ Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kariyer.net’ten kariyer tüyoları etkinliğinin açılış konuşmasını yapan HKÜ Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Mehmet GÖKTAŞ: “Kariyer.net ile işbirliği içerisinde üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz kariyer.net’ten kariyer tüyoları etkinliğimizde, kariyer merkezi olarak teorik gelişimin yanı sıra pratik gelişimin önemine vurgu yapan üniversitemizde öğrencilerimizin gerek mezuniyet öncesi, gerek ise mezun olduktan sonraki süreçte kariyer gelişim ihtiyaçlarını gidermek ve geleceğe çok yönlü hazırlanmalarını sağlamak, iş ve çalışma hayatını tanımalarını sağlamalarına katkıda bulunmak ve kariyer yolculuklarında onlara ışık tutacak bilgi ve becerilerle buluşmalarına yardım etmek misyonuyla faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Bu amaçla bu gün işe alım süreci, etkili özgeçmiş oluşturma, iş hayatında karşımıza çıkan mülakatlara hazırlık süreçleri gibi merak ettiğiniz konularda sizlere deneyim ve tecrübelerini aktarmak üzere aramızda bulunan Kariyer.Net Etkinlik Lideri Bahtiyar Gençero’ya teşekkürlerimi ayrıca iletmek isterim. Bugün buradan öğreneceğiniz kariyer tüyolarıyla hedefe ulaşmanız daha kolay olacak. Kariyer merkezi olarak öğrencilerimizin kariyer gelişimlerini sağlayacak etkinliklerle çalışmalarımızın devam edeceğini buradan belirtmek isterim” dedi.

ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ HEDİYELER

Bahtiyar Gençero ise öğrencilerle; işe alım süreci nasıl olur, etkili özgeçmiş nasıl oluşturulur, mülakata nasıl hazırlanılır, mülakat esnasında neler yapılır ve neler yapılmaz, mezun olduğunuzda ne zaman iş bulunur? gibi konularda deneyim ve bilgilerini paylaştı. Sunumları sırasında üç öğrenciye kariyer.net’ten sinema bileti hediye eden Gençero, kariyer günlerine katılan diğer öğrencilere de sürpriz hediyeler verdi. Konuşma yaparak önemli konulara temas eden Gençero’ya, konuşmasının ardından HKÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Ufuk Akbaş tarafından teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.