Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ OĞUZELİ BELEDİYESİ'NDEN

Oğuzeli Belediyesi okulların yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle öğrenciler için karne hediyesi olarak 'Celed Uşaglar'ın sahne alacağı tiyatro etkinliği düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:54
Kaynak: İHA
ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ OĞUZELİ BELEDİYESİ'NDEN

25 Ocak 2018 (PERŞEMBE) günü saat 19.00'da ilk gösterimi Oğuzeli Belediyesi Kültür ve Kongre Salonu'nda yapılacak olan ve Celed Uşagların sahne alacağı 'NİŞAN GARALTISI' oyununa tüm öğrenciler ve aileleri davet edildi.

"SEVGİNİN VE HİZMETİN EN İYİSİNİ HAKEDİYORLAR"

Öğrencilerin yoğun bir öğretim döneminden geçtiğini belirten Oğuzeli Belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç, onlar sevgi ve hizmetin en iyisini hak ediyorlar dedi.

Yapılacak etkinlik ile ilgili bilgiler veren Başkan Kılıç, "Yarıyıl tatilinde tüm çocuklarımızı ve ailelerini tiyatro ile buluşmaya davet ediyoruz. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği tiyatro gösterisinde Gaziantep'in en sevilen ve beğenilen tiyatro grubu olan 'Celed Uşaglar sahne alacak. Daha önce hiçbir yerde sahnelenmeyen 'Nişan Garaltısı' oyununu sahneleyecekler. Çocuklarımıza hem karne hediyesi vermek hem de tatil günlerini kaliteli etkinliklerle geçirmelerini sağlamak adına dolu dolu bir program hazırladık. Tüm çocuklarımızı eğitim dönemi boyunca gösterdikleri gayret için kutluyor, şimdiden iyi tatiller ve iyi seyirler diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.