Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerden köy okuluna destek

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 11:09
Kaynak: İHA
Öğrencilerden köy okuluna destek

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu Veterinerlik Bölümü ve Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projeleri dersi kapsamında “Kardeş köy okulu’’ konulu projeleriyle eğitim ve öğretime destek vermek amacıyla İslahiye Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen İslahiye İlçesi Kayabaşı Köyü Kışlaönü Ümran Kabalak İlköğretim Okulunda tadilat yaparak, aynı zamanda okula bir kütüphane kazandırdı. 

Öğr. Gör. İzzettin Güler koordinatörlüğünde, 70 kişinin katıldığı proje kapsamında okul tümüyle boyanarak, yeni bir görünüm kazandı. Ayrıca öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla toplanan kitaplar ile okula kütüphane kuruldu.

Köy halkı, Kışlaönü Ümran Kabalak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Yüce ve öğretmenleri gerçekleştirilen projeden çok memnun olduklarını dile getirerek, başta Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu olmak üzere projede görev alan, maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür etti. İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Deveci ise “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 2016-2017 akademik yılı Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında hazırladığımız proje ile köy okuluna destek verdik. Güzel bir iş yaptığımıza inanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.