Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli Belediyesi hizmette sınır tanımıyor

Oğuzeli Belediyesi tarafından yaptırılan Yakacık Sosyal Tesisi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Programa, Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2018 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:51
Kaynak: İHA
Oğuzeli Belediyesi hizmette sınır tanımıyor

Yakacık Sosyal Tesisi açılışında konuşma gerçekleştiren Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Sizlere verdiğimiz sözlerin arkasındayız, söz verdik yaptık yapmayada devam edeceğiz" dedi.

"AYRIM GÖSTERMEDEN HİZMET EDİYORUZ"

Devletin verdiği imkânları vatandaşa hiçbir ayrım gözetmeden gerçekleştirdiklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Bizler göreve geldiğimizde, kötüleri arkamıza atarak iyileri önümüze katarak yürümeye devam ettik" dedi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Buraya gelerek bizleri onurlandırıp şereflendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bizim varlığımız sizlersiniz sizler yoksanız bizim varlığımızın bir manası yok bizim niyetimiz hayır akıbetimizde inşallah hayır olacak. Biz bu düstur ile bu felsefe ile yola çıktık. Sizlere verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız. Bazıları değişik şeyler söylediler kazanmazlar 2'inci olurlar 3'üncü olurlar. Hükümet ayrı partiden büyükşehir başka partiden ne yapabilecekler ki 5 sene oturur ondan sonrada çeker gider dediler biz bunların hepsine güldük geçtik. Bunu söylerken çok iyi bildikleri bir şey vardı aslında kapasitesinin üstünde borçlanmış bir belediye vardı. 25 mahalleden 91 mahalleye çıkan bir ilçe, 681 bin kilometre alana sahip olan bir ilçe. Ama çok şükür biz önce Allah'a daha sonra sizlere güvendik. Devletimizin bizlere verdiği imkânları halkımıza hiçbir ayrım gözetmeden sunmayı bir görev addettik emanet addettik. Biliyorsunuz Osmanlıda belediye başkanlarına Şehrül Emin derlerdi yani şehrin teslim edildiği emanet edildiği kişi demekti. Biz bu felsefe ile yetiştik bu felsefeyle de görevimize devam ediyoruz. Biz kötüleri arkamıza attık iyileri önümüze kattık ve yürümeye devam ettik. Bundan sonrada Cenabı Allah bize ömür verdiği sürece, imkân verdiği sürece devletimizin imkânlarını sizlerin ayaklarınıza sunmaya devam edeceğiz" dedi.

"22 MİLYON TL'LİK YATIRIM YAPTIK, 26 MİLYON TL BORÇ ÖDEDİK"

Göreve geldikleri günden bu yana 22 milyon TL'lik yatırım yaptıklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 26 milyon TL ise borç ödediklerini söyledi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Göreve geldiğimiz günden bu yana 22 milyon liralık yatırım yaptık, 26 milyon lira borç ödedik. 4 buçuk milyon TL'lik kilit taşı döşedik, yaklaşık 5 milyon TL'lik kısmı ile mahallelerimize mucur döktük, 4 milyon TL'lik 22 tane yeni araç alarak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Biliyorduk ki araç olmadığı takdirde hizmette olmaz. Yaklaşık 300 bin TL'lik muhtaç vatandaşımıza yardımda bulunduk. Biz bunları kendi cebimizden yapmadık devletimizin parasını vatandaşımızın hizmetine sunduk. İmkânımız olduğu takdirde çok daha fazlasını halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Çünkü hizmet götürdüğümüz kişiler bizim insanımız. Kaymakamlığımız bir taraftan desteklediği gibi bizde belediye imkanlarımız dahilinde desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

"SÖZ VERDİK YAPTIK, YAPMAYADA DEVAM EDECEĞİZ"

Her mahalleye bir sosyal tesis sözü verdiklerini hatırlatan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Yakacık Sosyal Tesisi göreve geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz 17'inci sosyal tesis geri kalan mahallerimize de en kısa zamanda sosyal tesis kazandıracağız" dedi

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Verdiğimiz hiçbir sözü unutmadık, unutmayacağız. Her sözümüzü de imkânlarımız ölçüsünde yerine getirmeye devam edeceğiz. Açılışını gerçekleştireceğimiz Yakacık sosyal Tesisimiz 17'nci sosyal tesisimiz. Bir söz vermiştik büyük mahallelerimizden başlamak üzere her mahallemize sosyal tesis yapmak gibi bir hedefimiz vardı. Gerçekten kıt imkânlarla tasarruf ederek bu eserleri meydana getirmeye çalıştık. Büyük mahallerimizde 3 tane sosyal tesis eksiğimiz kaldı inşallah en kısa zamanda o mahallelerimize de sosyal tesis kazandıracağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana hep insan odaklı çalıştık. Çünkü biz insanımızı seviyoruz. Bu güzel eserin ortaya çıkmasında büyük emek ve mesai harcayan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bize her türlü kolaylığı sağlayan Yakacık mahalle muhtarımıza ve Yakacık Mahallesi sakinlerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"BİZ BİR VE BERABER OLDUĞUMUZ SÜRECE BİZİ KİMSE YIKAMAZ"

Afrin'de düzenlenen 'Zeytin Dalı Operasyonu' ile ilgilide konuşan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, operasyon kapsamında şehadet şerbeti içerek şehit düşen tüm askerlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Yine aynı operasyonda ve ülkemizin çeşitli yerlerinde hain terör örgütleri ile girilen çatışmalarda yaralı düşen gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Her zaman ordumuzun arkasında devletimizin yanında bize görev düştüğü anda 7'sinden 70'ine herkes, bütün Türk milletinin hepsi askerdir. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece birbirimize sımsıkı sarıldığımız sürece hiçbir şer güç bize diş geçiremeyecek, bize müdahale edemeyecek ve bizi bu topraklardan atamayacak. Tek bir şeye ihtiyacımız var bir olmak, beraber olmak ve dostumuza düşmanımıza birlik ve beraberliğimizi göstermektir. Elbette herkes değişik fikirde olabilir, değişik felsefede olabilir. Ama birçok ortak değerimiz var. Biz aynı milletteniz, aynı devletin toprakları üzerinde yaşıyoruz, aynı bayrağın altında yaşıyoruz, aynı ezanı dinliyoruz, aynı havayı soluyoruz. Bu kadar müştereğin içirişinde sen o partidensin, ben bu partidenim gibi içimize ayrılık tohumları ekilmesine fırsat vermeyelim. Bir zamanlar bizlere kafa tutanlar biz bir ve beraber olduğumuz için şimdi adlarının sanlarının kaybolduğunu görüyoruz. Devletimizin kıymetini, milletimizin kıymetini bilmek zorundayız. Yaşadıklarımızdan önemli dersler çıkartmak zorundayız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.