Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli Belediyesi, şehitler için mevlid okuttu

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:27
Kaynak: İHA
Oğuzeli Belediyesi, şehitler için mevlid okuttu

Oğuzeli Belediyesi Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen 'Zeytin Dalı Harekatı' başta olmak üzere bu vatan için şehadet şerbeti içen tüm şehitler için ve Kahraman Türk askerinin muvaffakiyeti için Mevlid-i Şerif okutarak Oğuzeli Şehitliğinde hatim duası okuttu.

Oğuzeli Belediyesi tarafından tertip edilen programda Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Jandarma Komutanı J. Ütğm. Yunus Göl, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Şefik Işık, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlik programından sonra yüzlerce vatandaş ilçe merkezine kadar sloganlar atarak yürüyüş yaptı.

"KAHRAMAN TÜRK ASKERİ TERÖR ÖRGÜTÜNE BÜYÜK DARBELER VURUYOR"

Vatanları için tereddüt etmeden canlarını veren şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Bu büyük milletin kahraman evlatları devletinin bekası ve milletinin istikbali uğruna son derece zor şartlar altında terör örgütüne büyük darbeler vuruyor" dedi.

Başkan Kılıç Oğuzeli Şehitliği'nde yaptığı konuşmada "Operasyon kapsamında şehadet şerbeti içerek şehit düşen tüm askerlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Yine aynı operasyonda ve ülkemizin çeşitli yerlerinde hain terör örgütleri ile girilen çatışmalarda yaralı düşen gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bugün Oğuzeli kendine yakışanı yaptı. Türk askerinin yalnız olmadığını gösterdi. Biz bugün olduğu gibi her zaman bir ve beraber olduğumuz sürece şer odakları Allah'ın izniyle hiçbir emellerine ulaşamayacaklar. Düzenlemiş olduğumuz programımıza katılım sağlayan tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Oğuzeli Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu program Oğuzeli Kaymakamlığı önünde İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.