Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli Belediyesi Türkiye ikincisi oldu

Hacettepe Üniversitesi'nin Antalya'da düzenlediği Herkes İçin Kütüphane projesi kapsamında 3. Değerlendirme Toplantısında jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonrasında Oğuzeli Belediyesi Dündar Taşer Kütüphane ve Eğitim Merkezi ikinci

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:31
Kaynak: İHA
Oğuzeli Belediyesi Türkiye ikincisi oldu

Oğuzeli Belediyesi'nin 2 kütüphane ile katıldığı değerlendirme toplantısına 30 kütüphane katıldı.

'EĞİTİME OLAN KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK'

'Hayatla Eğitimi Birleştiren Belediyecilik Anlayışı' ile hareket ettiklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Dündar Taşer Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nin Hacettepe Üniversitesi'nin Antalya'da düzenlediği Herkes İçin Kütüphane projesi kapsamında aldığı ikincilik ödülünün gurur verici olduğunu söyledi.

Başkan Kılıç, "Dündar Taşer Kütüphane ve Eğitim Merkezi'ne gelen öğrencilerimiz ders dışında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerinde içinde oluyor. Yürüttüğümüz temel belediyeciliğin yanında sosyal belediyecilik anlamında da hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Eğitime olan katkılarımız devam edecek, çocuklarımız ne kadar iyi eğitim alırsa bizim gücümüz bir o kadar artacak. Kazanılan bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

"AMACIMIZ OKUYAN VE GELİŞEN BİR OĞUZELİ"

Dündar Taşer Kütüphane ve Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alanın daha önce madde bağımlıların kullandığı bir yer olduğunu belirten Oğuzeli Belediyesi Kütüphane Sorumlusu Canan Aktaş, burayı kütüphane yapıp topluma faydalı bir yer haline getirdiklerini söyledi.

Oğuzeli Belediyesi Kütüphane Sorumlusu Canan Aktaş, "Dündar Taşer Kütüphane ve Eğitim Merkezi iyi hizmet veren, yenilikçi hizmetler geliştiren sadece kitap ödünç alınıp verilen değil, gelişim etkinlikleri, sağlık ve kapasite geliştirme eğitimleri, sportif faaliyetlerin yapıldığı bir yaşam merkezidir. Oğuzeli'nde eğitim gören çocuklarımızın daha önceden ders çalışacakları ve gerekli yardımı alacakları bir yer yoktu. Biz gerekli çalışmaları yaparak belediye başkanımız Mehmet Sait Kılıç Bey'in de öncülüğünde ilçemize Dündar Taşer Kütüphane ve Eğitim Merkezi'ni kazandırdık. Öğrencilerimizin rahat ve sakin bir ortamda çalışabilmeleri için tüm imkanları sağladık. Kitap yelpazemizi olabildiğince geniş tutarak kütüphanemize kayıtlı üyelerimizin her an her istedikleri bilgiye ulaşabilmelerini sağlamış durumdayız. Amacımız okuyan ve gelişen bir Oğuzeli oluşturmak. Bilinçli, okuyan ve araştıran çocuklarımız ileride kendi çocuklarını da bu şekilde yetiştirecek. Bu vesile ile ilçemizde gelişmişlik artmış olacak. Ayrıca kütüphanemizde yetişkinlere yönelik eğitim seminerleri veriliyor. Bu sayede ebeveynlerimizde bilinçlenerek kendilerini geliştirmiş oluyor" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.