Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞUZELİ BELEDİYESİ'NDEN BEŞİKTEN MEZARA HİZMET

Oğuzeli Belediyesi'nin 'Beşikten Mezara Hizmet' parolası ile yola çıktığı 'Hoşgeldin Bebek' projesi Oğuzeli halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 03:46
Kaynak: İHA
OĞUZELİ BELEDİYESİ'NDEN BEŞİKTEN MEZARA HİZMET

Proje kapsamında Oğuzeli'nde yaşayan ve yeni çocuk sahibi olan ailelere bebek sağlığı, bebek güvenliği, bebek bakımı, bebeğin gelişim ve davranış süreçleri, bebek aşısı, anne sütünün önemi gibi konularda bilgi veriliyor.

"SEVİNÇLERİ İLE MUTLU OLUYORUZ"

Oğuzelili ailelerin sevincinde de üzüntüsünde de yanlarında olduklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, " Yeni çocuk sahibi olmuş anne ve babaların bu güzel ve mutlu günlerinde yanlarında olmak bizleri de oldukça mutlu ediyor" dedi.

Başkan Kılıç, "Hemşehrilerimizin hayatın her evresinde yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana uyguladığımız 'Hoş geldin Bebek' projemiz halkımız tarafında da büyük takdir gördü. Onların sevinçleri ile mutlu oluyor, üzüntüleri ile kederleniyoruz. Oğuzeli Belediyesi bu tür sosyal projeleri her zaman uygulamaya devam edecek. İnsana değer veren projelerle halkımızın yanında olmaya gayret göstereceğiz. Her yeni doğum ülkemiz için yeni bir umut demektir. Tüm ailelere ve bebeklerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum" dedi.

"YANIMIZDA OLDUKLARINI BİLMEK BİZİ MUTLU EDİYOR"

Bebeklerinin yeni ihtiyaçlarla dünyaya geldiğini belirten aileler Oğuzeli Belediyesi'nin bu hizmetinin yüklerini hafiflettiğini söyledi.

Aileler "Bu tür konularda düşünülmek bizleri özel hissettiriyor. Bu güzel günümüzde belediyemizin ve başkanımızın yanımızda olduğunu görmek bizi daha da mutlu ediyor. Yaptıkları çalışmalardan dolayı Oğuzeli Belediye Başkanımız Mehmet Sait Kılıç'a ve ekibine teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.