Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞUZELİ BELEDİYESİ'NDEN 'HİLAL KART' PROJESİ

Oğuzeli Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 04:10
Kaynak: İHA
OĞUZELİ BELEDİYESİ'NDEN 'HİLAL KART' PROJESİ

Oğuzeli'nde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 'Hilal Kart' projesine start verildi.

Seçim öncesi vermiş olduğu sözlerden bir tanesini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 'Hilal Kart' projesi ile Oğuzeli'nde sosyal yardım konusunda yeni bir döneme geçildiğini söyledi.

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK MODEL HİLAL KART

'Hilal Kart' projesi hakkında bilgi veren Başkan Kılıç, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Oğuzelili hemşerilerimizin sosyal belediyecilik anlayışı ile birçok alanda hizmet etmeye gayret gösterdik. Bunlardan bir tanesi de yardıma muhtaç ailelerimize ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunmak. Şimdiye kadar bu yardımları yardım paketi halinde yapıyorduk. Dördüncü hizmet yılımızda yaptığımız bu yardımları ihtiyaç sahiplerinin kendi ihtiyaçlarını kendilerinin gidermesi için 'Hilal Kart' projemizi başlatmış bulunmaktayız. Hilal Kart dar gelirli vatandaşa, işini kaybeden, dâra düşen sosyal yardıma muhtaç kalan vatandaşlarımıza verilecek bir kart olup her ay hesaba yükleme yapılarak dar gelirli vatandaşlarımıza verilecek bir sosyal hizmettir. Hilal Kart alan vatandaşlarımız bu kart ile istedikleri alışverişi yapabilecekler. Böylelikle de bu ihtiyaçları eskisi gibi "bir el tarafından" verilmeyerek kendileri alarak mahcup duruma düşmeyeceklerdir.

Seçimden önce vermiş olduğumuz sözlerden birisi olan 'Hilal Kart' uygulamamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu gibi sosyal projelerimiz artarak devam edecek. İmkanlarımız doğrultusunda vatandaşımıza hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.