Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli Belediyesi'nden tarih ve şiir kokan gece

Oğuzeli Belediyesi, Tarihçi Yazar Reşat Gürel ve Şair-Yazar Bestami Yazgan'ın konuşmacı olarak katıldığı 'Oğuz Kağan'dan günümüze tarihi yolculuk' adlı tarih ve şiir dinletisi gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2018 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:54
Kaynak: İHA
Oğuzeli Belediyesi'nden tarih ve şiir kokan gece

Oğuzeli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa katılan davetliler tarih ve şiir kokulu bir gece geçirdi. Tarihçi Yazar Reşat Gürel ile tarihte yolculuk yapan misafirler Şair-Yazar Bestami Yazgan'ın şiirleri ile mest oldular.

"GEÇMİŞİMİZİ UNUTTURMAYACAĞIZ"

Gerçekleştirilen seminerin kapanış konuşmasını yapan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Bu tür organizasyonlar hem ruhumuzu okşuyor hem de bizleri geçmişe götürüyor" dedi.

Başkan Kılıç, "Yaptığımız bu çalışmalarla unutulmaya yüz tutan değerlerimize sahip çıkmak ve yeniden hatırlatmak istiyoruz. Yeni neslin geçmişini unutmayarak, düşünen, sorunlara çözüm bulmayı kendine dert edinen, araştıran, sorgulayan bireyler olmasını istiyoruz. Bunun içinde Oğuzeli Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Yaptığımız bu tür organizasyonlarla görüyoruz ki doğru yoldayız, gençlerimizin ülkemizin hangi şartlarda bağımsızlığa kavuştuğunun bilincinde olması bizleri oldukça mutlu ediyor. Başta Reşat ve Bestami hocam olmak üzere bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcı dostlarımıza ve hemşerilerimize teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Seminer Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'ın katılımcılara çiçek takdimi ve toplu fotoğraf merasimi ile son buldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.