Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli Devlet Hastanesinden hizmet atağı

Oğuzeli Devlet Hastanesi, vatandaşların ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerini huzurlu bir ortamda ve kaliteli bir şekilde almalarını sağlamak amacıyla bir taraftan hizmet alanını, diğer taraftan da hizmet kalitesini yükseltiyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2019 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:39
Kaynak: İHA
Oğuzeli Devlet Hastanesinden hizmet atağı

ATIL SALON MÜŞAHADE ALANINA DÖNÜŞTÜ

Oğuzeli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sedat Özdemir, hastanenin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2018 yılından bu yana yapılan yeniliklerle hastanede, hizmet kalitesi açısından önemli aşama kaydedildiğini söyledi. Açıklamada, “Uzun süredir atıl bir vaziyette duran çamaşırhane salonu modern bir müşahade alanına dönüştürüldü. Acil servise gelen hastalarımız, teşhis ve tedavileri için acil müşahade salonunda daha konforlu bir şekilde hizmet almaktadır.

HİZMET ALANI GENİŞLETİLDİ

Diğer taraftan hastanemiz bahçesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri noktası ve aile sağlığı merkezinin başka bir yere taşınması ile boşalan alanlara hastanemizin idari birimleri taşındı. Ana binamızda idari birimlerden boşalan alanlar da sağlık hizmeti sunumunda kullanılmaya başlandı. Böylece idari birimlerde görev yapan personellerimiz daha geniş ve rahat çalışma ortamı bulurken, hastalarımıza da daha geniş ve konforlu bir ortamda sağlık hizmeti sunma imkanı doğdu” denildi.

DİŞ POLİKLİNİĞİ AKŞAMLARI DA HİZMET VERİYOR

Başhekim Özdemir, açıklamasında Oğuzeli’nin yanında il merkezinden de çok sayıda hastanın Oğuzeli İlçe Hastanesini tercih ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Hastanemiz acil servisi ve polikliniklerinin yanında, ağız ve diş sağlığı hizmetleri ile evde bakım hizmetleri de vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanmaktadır. Özellikle ağız ve diş sağlığı polikliniklerimizde akşamları da verilen sağlık hizmeti, çalışan vatandaşlarımız için büyük kolaylık oluşturmaktadır.

EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNE BİR TELEFON KADAR YAKINSINIZ

Oğuzeli ilçe devlet hastanesi olarak, hem hasta memnuniyetini hem de çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutmak en önemli hedefimizdir. Hastanemiz aylık hasta sayısı ortalamasını 10000 den 15000 e çıkardık. Hastanemiz, Geri Gönderme Merkezine bir doktor ve beş hemşire ile destek veriyoruz. Ayrıca Evde Sağlık Hizmetimizle bir telefon uzağınızdayız . Hastane ekibi olarak vatandaşlarımızın talep ve beklentileri doğrultusunda sağlık hizmetlerinin sunumunda yenilikler yapmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.