Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞUZELİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Oğuzeli Belediyesi yaptığı çalışmalar ile ilçenin çehresini değiştiriyor. Oğuzeli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesi çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.  

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 16:15
Kaynak: İHA
OĞUZELİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Sanayi Sitesi esnafının daha iyi şartlarda hizmet vermesi için ekiplerin dört koldan çalıştığının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, sanayi sitesini daha modern bir ortama kavuşturacaklarını söyledi.

 Kılıç, "Planlama ile Uygulamayı Birleştiren Belediyecilik anlayışı ile Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesindeki esnafımızın yol sorununu çözüyoruz. Bu bağlamda küçük sanayi sitesi içinde kilit taşı ve bordür çalışmalarımızı başlattık. Sanayi sitesi esnafımız ile daha önce yaptığımız görüşmelerde eksiklikleri tespit ettik ve vakit kaybetmeden ekiplerimiz çalışmalara başladı. Göreve geldiğimiz günden bu yana esnafımızla uyumlu bir şekilde çalışmalar yapıyoruz bundan sonrada buna devam edeceğiz. İmkanlarımız dahilinde esnafımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesine yaptığımız çalışmalarla daha modern bir görünüme kavuşacak. Esnafımızdan isteğimiz bu alana sahip çıkmaları. Biz şimdilik elimizden gelen çevre düzenlememizi yaparak sanayi esnafımızın hizmetine sunacağız. Bunu korumak ve sahip çıkmak onların elinde" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.