Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞUZELİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ORYANTASYON EĞİTİMİ

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu konferans salonunda birinci sınıf öğrencilerine okulun tanıtımı ve uyum sağlanması amacıyla oryantasyon eğitimi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:23
Kaynak: İHA
OĞUZELİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ORYANTASYON EĞİTİMİ
  1. ve 2. Öğretim öğrencilerine ayrı ayrı verilen eğitimde okulun tanıtımının yapıldığı bir sunum gerçekleştirildi. Sunum sonrasında okulda görev yapan öğretim elemanları sırasıyla kendisini tanıtarak öğrencilerin öğretim elemanlarını tanımaları sağlandı.

Eğitim kapsamında konuşan Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Karahan “Oğuzeli Meslek Yüksekokulu olarak bizlerin amacı siz öğrencilerimizin buradan en iyi eğitimi alarak mezun olmanızdır. Buradaki tüm görev yapan hocalarımız bunun bilincinde görev yapmaktadır. Oğuzeli ilçemizde okuyor olmanız sizlere birçok konuda faydalı olacak. Burada bir yandan şehrin stresinden kurtulurken bir yandan merkez ilçe olmanın avantajı ile merkezdeki tüm etkinlik ve aktivitelere de uzak kalmamaktasınız. Merkez kampüsteki tüm olanaklardan faydalanmanızı tavsiye ederim. Üniversitemiz bünyesindeki merkez kampüste bulunan kurslardan mutlaka yararlanın, düzenlenen etkinliklere katılmaya çalışın. Bizler de burada sizler için hem eğitim hem de sosyal alanda olabildiğince gayret göstermekteyiz” diye konuştu.

Eğitim sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürü Murat Karahan ve öğretim elemanları tarafından öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.