Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞUZELİ MYO’DA HALI SAHA AÇILDI

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu halı saha açılış töreni Rektör Prof. Dr. Ali Gür’ün başlama vuruşuyla ilk futbol maçı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2019 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:07
Kaynak: İHA
OĞUZELİ MYO’DA HALI SAHA AÇILDI

Türkiye’deki değişim ve gelişimle birlikte öğrencilerin eğitim-öğretim hayatının yanı sıra sosyal hayatta da aktif olması gerektiğini belirten Rektör Prof. Dr. Ali Gür, “Oğuzeli Meslek Yüksekokulu’nda yeşil alanlar yapıldıktan sonra, öğrencilerimizin sadece yazın açık alanlarda spor yapmaları yerine kışın spor yapabilmeleri için bir tesis yapma isteği hep aklımızdaydı” dedi. Bütçeler ölçüsünde uydu kampüslere de imkanların sağlanacağını söyleyen Rektör Prof. Dr. Gür, ilk olarak halı sahası yapılan, aktif olarak kullanılacak durumda olan meslek yüksekokulunun Oğuzeli Meslek Yüksekokulu olduğunu ifade etti. Sözlerinde halı sahanın açılmasında katkıları bulunan Oğuzeli Kaymakamı Batuhan Bingöl, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve Yapı İşleri Daire Başkanına teşekkürlerini sunarak devam eden Rektör Prof. Dr. Ali Gür açılış maçının huzur kardeşlik ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Konuşmalarına, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu’nda böylesine güzel bir tesisin açılmasına imkan sağladığı için Rektör Prof. Dr. Ali Gür’e teşekkürlerini belirterek başlayan Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Karahan, konum olarak yeşil bir ilçede bulunulduğunu, yeşil bir Oğuzeli’nde yeşillikleriyle birlikte spor alanları olan bir meslek yüksekokuluna sahip olduklarını söyledi. Dr. Öğr. Üyesi Karahan, öğrencilerin nitelikli bir eğitim alması yanında, yeşil alanlar içerisinde dinlenmeleri ve spor yapmaları için tüm imkanları öğrencilere sunma isteğinde olduklarını ve bu sayede böyle bir tesise kavuştuklarını belirtti. Konuşmaların sonrasında Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu halk oyunları ekibinin gösterisi ilgiyle izlendi.

Törene; Rektör Prof. Dr. Ali Gür, Oğuzeli Kaymakamı Batuhan Bingöl, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metin Bedir ve Prof. Dr. M. Avni Gökalp, Genel Sekreter Doç. Dr. Ayhan Doğan, Oğuzeli Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Karahan, akademik personel ve öğrencilerin katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.