Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞUZELİ ZABITASI DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Oğuzeli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Oğuzeli'nin işlek cadde, meydan ve cami çevrelerinde gerçekleştirilen operasyonlarla, dilenciler suçüstü yakalandı. Yakalanan dilenciler hakkında Kabahatler Kanunu uyarınca cezai işlem uygulandı

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 12:13
Kaynak: İHA
OĞUZELİ ZABITASI DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Oğuzeli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine düzenlediği operasyonlarla ilçe genelinde dilencilik yapan şahısları suçüstü yakaladı.

"VATANDAŞLAR DİLENCİLERE İTİBAR ETMEMELİ"

Çevre illerden gelerek dilenmeyi meslek haline getiren dilencilerin duygu istismarı yaptığının belirten Oğuzeli Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, "Oğuzeli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak bu konuda denetimlerimizi Oğuzeli'nin işlek cadde, meydan ve cami çevrelerinde sıkı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımız ile de koordinasyon içinde çalışan ekiplerimiz, bildirilen şikayet ve ihbarlara ivedi olarak müdahale etmektedir. Ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam edecektir ancak vatandaşlarımızın da duyarlı olmalarını ve dilencilere itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.