Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli'nde asfalt çalışmaları tam hız sürüyor

Asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Oğuzeli Belediyesi ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:11
Kaynak: İHA
Oğuzeli'nde asfalt çalışmaları tam hız sürüyor

OĞUZELİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Asfalt çalışmalarıyla ilçenin her noktasına hizmet ulaştıran Oğuzeli Belediye Başkanlığı Oğuzeli’nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. İlçenin çeşitli mahallelerinde sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile yollar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

“BÜTÜN YATIRIMLAR DAHA MODERN BİR OĞUZELİ İÇİN”

Yürütülen yol yapım çalışmalarına dikkat çeken Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Bütün yatırımlarımız daha modern ve yaşanabilir bir Oğuzeli için. Oğuzeli Gaziantep’in hızla gelişen yerleşim alanlarından birisi bizde belediye olarak biz bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz” dedi.

VATANDAŞLARDAN BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri "Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a Oğuzeli’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Mahalle sakinleri “Dile getirdiğimiz istekleri yaptığı için ve hiç bir zaman bizi geri çevirmediği için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinde de Belediye Başkanımıza başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.