Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli'nde muhtarlar toplantısı

Oğuzeli Kaymakamlığı'nın düzenlemiş olduğu 'Muhtarlar Değerlendirme Toplantısı' Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu başkanlığında Oğuzeli Belediyesi konferans salonunda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 06:17
Kaynak: İHA
Oğuzeli'nde muhtarlar toplantısı

Muhtarlar ile yapılan değerlendirme toplantısına Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Jandarma Komutanı J. Ütğm. Yunus Göl, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Şefik Işık, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

MUHTARLAR KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR"

Köy ve mahallelerdeki sorun ve taleplerin değerlendirilmesi, muhtarlar ile konunun muhatabı kurumların bir araya getirilmesi amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerinin altını çizen Eroğlu, "Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduklarında ilk çalacakları kapını muhtarlıklar olduğunu ve kurumlar arası bir köprü görevi gören muhtarların halkın her zaman yanında ve hizmetinde olduğunu biliyoruz" dedi.

Suriyeli aileler noktasında muhtarların daha hassas davranmalarını isteyen Kaymakam Eroğlu "Elbette ki bizler misafirperver bir toplumuz ensarlık ruhumuzda var ancak asayiş anlamında daha dikkatli davranmalıyız bunun için köylerimizde, mahallelerimizde yaşayan Suriyeli aileleri kayıt altına almamız gerekmekte bu noktada ise siz kıymetli muhtarlarımıza büyük görev düşüyor" ifadelerini kullandı.

"MUHTARLAR GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ"

Göreve geldikleri günden bu yana vatandaşın derdiyle dertlendiklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Bizi bu göreve layık gördüğünüzde mahalle sayımız daha az iken şimdi 91 mahalleye ulaştık sorumluluklarımız iki kat arttı" dedi.

Tüm mahallerimizin sorunlarına muhtarlar sayesinde hakim olduklarını vurgulayan Başkan Kılıç, "biz muhtarlarımızla 3,5 yıldır çalışıyoruz inşallah çalışmaya da devam edeceğiz, vatandaşımıza hizmet götürmek için muhtarlarımıza ihtiyacımız var. Muhtarlarımıza büyük önem veriyoruz onlar bizim gözümüz kulağımız sorunları en iyi bilen gören onlar. Mahallerimize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım yapmadan götürmeye çalışıyoruz. Amacımız her köşesi yanaşılabilir daha güzel bir Oğuzeli için. Zaten yapılması gereken ihtiyaçları biliyoruz ve elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.