Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul kapılarına Türk bayrağı resmedildi

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Gökçedere İlk ve Ana okulunda yenilenen 3 kapıya Türk Bayrağı resmedildi. Okulu gezen İlçe Kaymakamı Lokman Düzgün, resmi çizen okul müdürünü milli duyarlılığı nedeniyle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:15
Kaynak: İHA
Okul kapılarına Türk bayrağı resmedildi

İlçe Kaymakamı Lokman Düzgün tadilatları yapılan Gökçedere ilk ve Anaokulu'na giderek, inceleme yaptı. Okulun değişen 3 sınıf kapısına ise Türk Bayrağı çizildiği gören Kaymakam Lokman Düzgün, bayrağın kimin çizdiğini sordu. Okul Müdürü Cebrail Akay tarafından bayrağın resmedildiğini öğrenen Kaymakam Düzgün, Müdür Akay'ı milli duyarlılığı nedeniyle kutladı.
Daha sonra ise Düzgün ve beraberindeki protokol, ilkokul ve anaokulu öğrencileri ile birlikte yemek yediler. düzgün ve beraberindekiler, Nurdağı Gökçedere ilkokul ve Anaokulu öğrenci velilerinin hazırladığı etkinliğe katıldı. Öğrenci velileri ise okullarına yapılan tadilatta desteği nedeniyle Kaymakam Düzgün'e teşekkür etti.
Programlara Kaymakam Düzgün'ün yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Vahit Sağdıç, ilçe milli eğitim müdürü Musa Yıldırım ve SYDV müdürü Hakkı Güler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.