Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ölmez, Yeni Malatyaspor'da

Gaziantepli genç antrenörlerden Halil Ölmez, Teknik Direktör Erol Bulut ile birlikte Yeni Malatyaspor'da performan ve analiz antrenörü olarak göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 12:57
Kaynak: İHA
Ölmez, Yeni Malatyaspor'da

Genç Antrenör Halil Ölmez, Teknik Direktör Erol Bulut ile birlikte Yeni Malatyaspor'da başarılı olmak için gayret göstereceklerini belirterek, "Kaliteli bir kadro var. Kent takıma inanılmaz destek veriyor ve başarı bekliyor. Bizde bu beklentiye karşılık vermek ve Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere taşımak için çalışacağız" dedi.

Gaziantepspor'un eski İsmet Ölmez'in kardeşi 32 yaşındaki Halil Ölmez, Bergama Belediyespor ve Pendikspor'da da görev almıştı. Manisa Spor Akademisi mezunu olan Ölmez'in başarıları Gaziantep spor kamuoyu tarafından takdir görüyor.

Gaziantep kulüplerinin içinde bulunduğu durumdan da rahatsızlık duyduğunu ve mutsuz olduğunu dile getiren Ölmez, "Temsilcilerimiz Gaziantepspor ve Gazisehir'in şuan ligdeki konumları Gaziantepli bir spor adamı olarak beni gerçekten üzüyor. Bu durumu kesinlikle haketmiyorlar. Her iki takımımızın da biran önce toparlanıp, en iyi yere gelmeleri en büyük temennim" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.