Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OPR. DR. DEMİROĞLU SANKO HASTANESİ’NDE

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Çağdaş Demiroğlu, SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2019 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 03:35
Kaynak: İHA
OPR. DR. DEMİROĞLU SANKO HASTANESİ’NDE

İstanbul'da 1985 yılında dünyaya gelen Opr. Dr. Çağdaş Demiroğlu, ilköğrenimini Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulunda, ortaöğrenimini Kahramanmaraş Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi'nde, lise öğrenimini Çorum Fen Lisesi'nde tamamladı.

Opr. Dr. Demiroğlu, tıp eğitimini ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde aldı. 2011 yılında mezun olan Opr. Dr. Demiroğlu, İstanbul Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başladığı uzmanlık eğitimini Gaziantep Üniversitesi'nde tamamlayarak, 2017 yılında "operatör doktor" unvanı aldı. Mecburi hizmetini Mayıs 2017'de Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptı.

Üyesi bulunduğu Türkiye Jinekoloji ve Obstetrik Derneği'nde 2019 Yılı Yükselen Yıldızları Ödülü'ne layık görüldü. Jinekolojik Endoskopi Derneği, Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği (TSRM) gibi derneklere üyelikleri bulunmaktadır.

Farklı sağlık kuruluşlarında başhekim yardımcılığı gibi çeşitli görevler aldı. 2019 Kasım ayı itibariyle Doç. Dr. İsmail Temur, Dr. Öğr. Üyesi Esra Özkaplan, Dr. Öğr. Yunus Emre Topdağı, Opr. Dr. Engin Palaz ve Opr. Dr. Sevgi Kandemir'in görev yaptığı SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak hasta kabulüne başladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.