Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OPTİSYENLER BAŞHEKİMİ ZİYARET ETTİ

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2021 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 12:48
Kaynak: İHA
OPTİSYENLER BAŞHEKİMİ ZİYARET ETTİ

17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Cuma Reyhan ve yönetim kurulu üyeleri, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç, Dr. Serdar Türkmen’i ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ziyarette, bazı konularda fikir alış verişi yapıldı.

17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Cuma Reyhan ziyarette başhekim Doç, Dr. Serdar Türkmen’e bazı konulardaki gözlemlerini aktardı. Türkmen’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Reyhan, ‘’Özellikle randevu konusunda bazı sıkıntılar var. Diğer yandan e-reçete konusunun da ele alınması gerektiğini düşünüyoruz. Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç, Dr. Serdar Türkmen’in tecrübesiyle hastaneye önemli katkılar sunacağını düşünüyorum. Bizde oda olarak sorunların çözümünde birlikte çalışmaya her zaman hazırız’’ dedi.

TÜRKMEN: İSTİŞARE İLE TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLÜR

17.Bölge Gaziantep Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Cuma Reyhan ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç, Dr. Serdar Türkmen ise, hastanenin daha verimli bir hizmet verebilmesi için tüm kesimlerle istişare halinde olacaklarını belirterek, ‘’Oda başkanımıza ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Randevu ve e-reçete konusundaki önerilerin takipçisi olacağım. Hastanemizde elbette yapılması gereken şeyler var. Bu konuları da istişare ile çözebileceğimiz düşünüyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.