Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oto hırsızı kovalamaca sonucunda yakalandı

Gaziantep'te çalınan 2 otomobilden biri polisin kovalamacası sonucunda yakalandı. Ele geçirilen çalıntı aracın tanınmaması için plakasındaki 6 rakamının siyah bant yapıştırılarak 8 yapıldığı belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2017 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:18
Kaynak: İHA
Oto hırsızı kovalamaca sonucunda yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro'ya bağlı oto hırsızlık ekipleri, şüphe üzerine Gaziantep'ten Oğuzeli ilçesine seyreden 2 aracı durdurmak istedi. Dur ihtarının ardından kaçmaya başlayan araçlar ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Kovalamaca sonunda ekipler 2 araçtan 27 AEA 08 plakalı otomobili Nurgana mevkinde durduruldu. Ekipler 32 yaşındaki sürücü Fayat K.'yı gözaltına alırken, şahsın kimlik sorgulamasında çok sayıda hırsızlık kaydının bulunduğunu belirledi.

SİYAH BANTLA SAHTE PLAKA

Ekipler araçta yaptığı incelemede ise plakanın sahte olduğunu belirledi. Ekipler, aracın MOBESE kameralarına ve plaka tespit sistemlerine yakalanmamak için son rakam grubunda yer alan 6 rakamının siyah izole bant ile 8 yapıldığını belirledi. İnceleme yapan ekipler, aracın şoför mahallinde gizlenmiş bir adet bıçak ele geçirildi.

Bu sabah çalındığı belirlenen araç detaylı incelenmesi için emniyet otoparkına çekilirken, sahibine bilgi verildiği öğrenildi.

Polis, kaçan diğer aracın sürücüsünü ve yerini belirleyebilmek için çalışma yürütüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.