Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyuncularımı kutluyorum

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Taktiksel olarak iyi oynadık. Alınan galibiyet için oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2020 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:43
Kaynak: İHA
Oyuncularımı kutluyorum

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve dolayısıyla takımını kutlayan Marius Sumudica, “2 galibiyet üst üste aldık. Beşiktaş ile evimizde oynadığımız maçın ardından Denizlispor ile deplasmanda oynadığımız bu iki maçta rakiplerimizin toplasanız belki 2 ve ya 3 tane net fırsatları var. Onun dışında fazla fırsat vermedik, şans da tanımadık. Taktiksel olarak çok iyi oynadığımıza inanıyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sahada ne demek istediğimi anlıyorlar ve bunu sahada yansıtıyorlar” dedi.

“İLK GELDİĞİMDE BENİ ELEŞTİRİYORLARDI. ŞU AN 4. SIRADAYIZ.”

Gaziantep FK’nin başına ilk geldiği dönemlerde eleştirilere maruz kaldığını belirten Sumudica, şu an oynattığı sistem ile ligde 4. sırada yer aldıklarını belirtti. Ayrıca Geçen yıl Denizlispor ile oynanan maçın ardından hakkında küme düşme potasında yer alan diğer takımlara yardım ettiği söylentilerini çıktığı belirten Sumudica, “Buraya ilk geldiğimde bazı yayın kuruluşları bazı gazeteciler beni eleştiriyordu. Sadece benim ekibim şu an ligde 3-5-2 sistemi ile oynuyor. Bu sistem ile ligde 4. sıradayız. Gelecek maçlarında Denizlispor’a başarılar diliyorum. Geçen yıl burada bazı olaylar olmuştu. Denizli’yi yendikten sonra başka takımlara yardım ettiğim düşünüldü ve böyle söylentiler çıktı. Denizli maçından sonra biz küme düşme mücadelesi veren diğer takımları da hem içeride hem dışarıda yendik” ifadelerini kullandı.

“5 AYLIK KONTRATIM KALDI”

Kontratın sonlanacağı vurgusunu yapan Sumudica, “Galibiyeti kutlamak için 1 günümüz var. Kupa maçı var önümüzde takımımı bu maça hazırlayacağım. Daha sonrada evimizde Malatyaspor maçı var. Daha sonra bakalım ne olacak. Biliyorsunuz bu yıl kontratım sonlanıyor. Takımımla 5 aylık kontrat sürem kaldı. Ben Türkiye’yi seviyorum. Teknik direktörde başarılı olunca biliyorsunuz zaten. Her şey masada oturulur konuşulur” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.