Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özaygut’tan bayram kutlaması

Gaziantep Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, bayramın ülkemize yönelik yürütülen ekonomik savaşın zaferle kazanılmasına vesile olmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2018 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 19:16
Kaynak: İHA
Özaygut’tan bayram kutlaması

Başkan Özaygut, bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst düzeye çıktığı günler olduğunu belirterek, "İslam alemi olarak bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Ülkemiz bir taraftan içeride, diğer taraftan da sınır ötesinde terörle mücadelesini başarılı bir şekilde sürdürürken, ABD'nin ekonomik savaşı ile de karşı karşıya bulunuyor. Türk milleti olarak, ülkemizin terörle mücadeledeki başarılarının sürmesi, ekonomik savaştan da zaferle çıkabilmemiz için daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu dönemde yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyip, birlik ve beraberlik içerisinde devletimizin yanında yer alamız gerekmektedir" diye konuştu.

Bayramların anlamına uygun olarak kutlanması gerektiğini de hatırlatan Başkan Özaygut, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Unutmayalım ki, mutluluklar paylaşıldıkça büyür, sorunlarımız da paylaşıldıkça küçülür. Bu nedenle bayramda başta aile büyüklerimiz olmak üzere, eş, dost, akrabaları ziyaret etmeliyiz. Ayrıca, çevremizde ulaşabileceğimiz yaşlı, hasta, öksüz ve yetimleri de unutmamalı. Onları ziyaret ederek, bayram sevinçlerine ortak olmalıyız. Bütün bu duygu ve düşüncelerle başta Gaziantepli hemşehrilerim olmak üzere tüm Müslümanların mübarek kurban bayramını kutlarım. Bayramın insanlığa, İslam alemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini dilerim."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.