Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özdemir’in fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü

Gaziantepli Fotoğraf sanatçısı Yrd.Doç.Dr. A.Beyhan Özdemir’in “Fotoğraflar ve Hikayeler” konulu Fotoğraf Sergisi büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2017 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:04
Kaynak: İHA
Özdemir’in fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi ve İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) üyesi Yrd.Doç.Dr. A.Beyhan Özdemir’in “Fotoğraflar ve Hikayeler” konulu Fotoğraf Sergisi Gaziantep T.C. Kültür Bakanlığı Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açıldı.

6-20 Nisan 2017 tarihinde açık kalacak olan sergide A.Beyhan Özdemir’in 2002 yılından bu yana fotoğraf yolculuklarında çektiği 3 kıta, 34 ülke ve yüzlerce kentin renklerini yansıtan fotoğraflar, doğudan batıya farklı kültür ve coğrafyalarda yaşayan insanların günlük yaşamından, geleneklerinden, inançlarından ve mimari yapılarından kesitler sunuluyor.

Sergide, Uzak Asya’nın çok renkli ve kendine özgü ritüellerinin yaşandığı Tayland, Kamboçya, Malezya, Filipinler, Çin gibi ülkelerde gülümseyen insanların yüzlerine vurmuş gizli hüzünlerini, Arnavutluk, Makedonya, Kosova, Bosna-Hersek gibi Balkan coğrafyasında tarih boyunca yaşanan acılarının izlerini takip ettiği fotoğraflar ön plana çıkıyor.

Toplam 34 adet 60x90 cm. renkli fotoğraflardan oluşan “Fotoğraflar ve Hikayeler” başlıklı sergiden sonra GAFSAD gösteri salonunda fotoğraf gösterisi ve söyleşisi yapan Özdemir’in sergisi büyük ilgi görüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.