Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel SANKO Liseleri ödülle döndü

Özel SANKO Fen - Teknoloji Lisesi ve Özel SANKO Koleji öğrencileri, 3 proje ile katıldıkları GİGLA Zirvesi’nde, “SANKOMAT” Projesi ile ilk üç içerisinde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2017 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 17:03
Kaynak: İHA
Özel SANKO Liseleri ödülle döndü

Girişimcilik projelerinin sergilendiği, Türkiye’den birçok okulun katılımıyla gerçekleşen GİGLA ZİRVESİ Ankara Maya Okulları’nda düzenlendi.

Özel SANKO Fen - Teknoloji Lisesi ve Özel SANKO Koleji öğrencilerinden Uluş Dabancı, Altan Tekgül, Gülay Kaya, İkra Gökçen Tiryaki, Doğa Örsyürek ve Erengül Dana, danışman öğretmenleri Özgül Güner ve Kerim Gülşen rehberliğinde tasarladıkları “SANKOMAT Girişimcilik Projesi ile yardıma muhtaç insanların kimseye ihtiyaç duymadan bazı gıda maddelerini karşılayabilecekleri bir otomat cihazı yaptı.

İlk üç projenin ödüllendirildiği zirvede, Özel SANKO Okulları öğrencilerinin projesinin ilk üç derecenin içerisinde yer aldığını belirten Özel SANKO Fen - Teknoloji Lisesi ve Özel SANKO Koleji Müdürü Mutlu Koçağra, öğrencilerinin danışman öğretmenleri rehberliğinde böyle başarılı bir projeye imza atmalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.