Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZEL SEÇKİN KOLEJİNDE OKUL TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

Özel Seçkin Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri okul temsilciliği seçimini büyük bir heyecan ve rekabetle gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 14:16
Kaynak: İHA
ÖZEL SEÇKİN KOLEJİNDE OKUL TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

Özel Seçkin Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri okul temsilcilerini seçmek için sandık başına geçti. Başkanlık için aday olan öğrenciler propaganda çalışmalarını yürüttü. Bu süreçte sınıfları gezip kendilerini tanıtan, teneffüslerde ve öğle aralarında seçim gezilerine çıkan öğrenciler aynı zamanda hazırladıkları poster ve sloganları da okulun çeşitli yerlerine asma fırsatını buldu. Öğretmenleri gözetiminde tüm öğrenciler gizli oy, açık tasnif yöntemiyle oylamalarını gerçekleştirdi. Gerçekleşen oylama sonucunda Fen Lisesi öğrenci temsilcisi Furkan Dal olurken, Anadolu Lisesi öğrenci temsilcisi Hüseyin Emre Yılmaz seçildi.

Başkanlığa seçilen, öğrenciler“ İlk önce okul idaremize ve öğretmenlerimize bu demokratik hakkı bizlere verdikleri için teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bizimle birlikte başkanlık için mücadele eden arkadaşlarımıza ve oylarını kullanan tüm öğrenci arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Hedefimiz okul idaresi ile arkadaşlarımız arasında bir köprü görevi yapmaktır. Kısa bir şey söylemek gerekirse okulumuz için çalışmak olacaktır.” dediler.

Özel Seçkin Koleji Lise Müdürü Bahattin Avanaş, “Okul yönetimi olarak öğrencilerimize verdiğimiz demokratik haklarını en iyi şekilde kullanarak başkanlarını seçmeleri bizleri mutlu etmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize okul idaresi olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca okul başkanı olarak seçilen öğrencilerimize başarılar diliyor ve her türlü desteği vereceğimizi temin ediyoruz“ dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.