Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özkeçeci; “Milletimiz kazandı”

Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sistemi halk oylamasında evet oylarının Gaziantep’te 62,5, Türkiye Geneli yüzde 52 olmasıyla vatandaşlar AK Parti Gaziantep İl Binasının önüne gelip coşkuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2017 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 06:04
Kaynak: İHA
Özkeçeci; “Milletimiz kazandı”

Vatandaşlar sandıkların kapanmasının ardından il binasına gelerek seçim sonuçlarını, il başkanlığında kurulan dev ekrandan takip etti. Sonuçlar açıklantıktan sonra il binasına gelen vatandaşlar, Türk bayraklarıyla sevinç gösterisinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Türkiye Geneli seçim sonuçlarının yüzde 52’ye ulaşmasının ardından il binasında kurulan platformda konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, ‘’Allah’a şükürler olsun. Allah bize zaferi nasip etti. Gaziantepli hemşehrilerimiz; Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında oldu. Bütün teşkilatımız çok çalıştı. Herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

AK PARTİ AİLESİNİN HER BİR FERDİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Teşkilatın her bir kademesine teşekkür eden İl Başkanı Özkeçeci, "Bu güzel geceyi bizlere yaşatan Rabbime şükürler olsun. 'Haydi Bismillah' diyerek, yollara düşen ve bu kutlu dava için, milletimiz için mücadele eden tüm kardeşlerime selam olsun. Bu bayram gününü bizlere yaşatan Rabbime şükrediyorum. Referandum sonuçlarının ülkemize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bütün İlçe Başkanlarıma, Ana Kademe Başkanlarımıza, Kadın Kolları Teşkilatımıza, Gençlik Kolları Teşkilatımıza, Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, AK Parti ailesinin her ferdine teşekkür ediyorum. Bizimle beraber 60 günlük çalışma sürecinde durmadan, yorulmadan koşan milletvekillerimize yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte dualarımızı kabul eden Mevla'ya şükretmemiz gerekiyor" dedi.

‘’SÖZ DE KARAR DA MİLLETİN’’ DEDİK!

Yola çıkarken söz de karar da milletin dediklerini anımsatan İl Başkanı Özkeçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü; “18 maddelik cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini komisyonlarda sonrada genel kurulda büyük mücadeleler sonunda çıkarttıktan sonda dedik ki “sözde kararda milletin” dedik. Bu gün milletimiz Allah razı olsun, coşkulu bir şekilde sandıklara gitmek suretiyle kararını evet diyerek verdi. Tüm Gaziantep’e, Araban’a, İslahiye’ye, Karkamış’a, Nizip’e, Nurdağı’na, Oğuzeli’ne, Şahinbey’e, Şehitkamil’e ve Yavuzeli’ne teşekkür ediyorum” dedi.

BUGÜN KAZANILAN ZAFER BÜTÜN TÜRKİYE’NİN ZAFERİDİR

Bugün kazanılan zaferin bütün Türk Milletinin zaferi olduğunu dile getiren özkeçeci sözlerini şöyle tamamladı; "Bugün kazanılan zafer bütün Türkiye’nin zaferidir. Bütün Türkiye'nin coşkusudur. Kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz kazanmıştır. Allah'ın izniyle Gaziantep kazanmıştır, Türkiye kazanmıştır. 'Hayır' oyu kullanan 'Evet' oyu kullanan her bir kardeşimi yürekten tebrik ediyorum. Bu topraklarda geçerli tek akçe milletin iradesidi. Bizler Çanakkale savaşında birlikteydik. Kurtuluş savaşında birlikteydik. 15 Temmuz'da kaderimizi birlikte yazdık. 16 Nisan'da 'Evet' oyu kullanan ve 'Hayır' oyu kullanan kardeşlerim kaderini birlikte yazmışlardır. Hamdolsun, geleceğimiz aydınlık olsun inşallah.

SAYGIDEĞER LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ARAMIZA HOŞGELDİN, SEFALAR GETİRDİN DİYORUZ.

Gaziantep olarak gururluyuz, mutluyuz. Saygıdeğer liderimize aramıza hoş geldin, sefalar getirdin diyoruz. Rabbim bizleri dualar yüzü suyu hürmetine hiç mahcup etmedi. Bizler daha fazla çalışarak, teşkilatımızla daha fazla kucaklaşarak AK Parti'nin kutlu davasına, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.