Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özkeçeci’den bayram kutlaması

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2020 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:30
Kaynak: İHA
Özkeçeci’den bayram kutlaması

İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci mesajında şunları söyledi, "İnsanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, kırgınlık ve dargınlıkların unutularak, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kucaklaşmaya imkân sağlayan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı günlerden biri olan Kurban Bayramı'na bir kez daha ulaşmış olmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.

Özkeçeci sözlerini şöyle sürdürdü; "Kimsesizleri, yetimleri, öksüzleri, yaşlıları, fakirleri her zaman kucaklayan bir milletin fertleri olarak, maneviyatın yüksek olduğu bu günlerde ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi desteklerimizi esirgemeyeceğimize yürekten inanıyorum.

Pandemi süreci içerisinde gerçekleştireceğimiz bu Kurban Bayramı'nda, ibadetlerimizi yerine getirirken maske ve mesafe kurallarına uymayı, bayramlaşmayı evimizden telefon yoluyla yapmamızı önemle vurgulamak isterim" şeklinde devam etti.

Özkeçeci; “Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm müslümanların Kurban Bayramı'nı en içten dileklerim ile kutlar, ülkemize hayırlar getirmesini dilerim’

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.