Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özmen Ailesinden anaokulu desteği

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda başlatılan “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Hayırsever” kampanyasına bir destek de Alçinsan Enerji İnşaat Hayvancılık firmasından geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:47
Kaynak: İHA
Özmen Ailesinden anaokulu desteği

Valilik Fuaye Salonunda düzenlenen Protokol Gaziantep Valiliği ile hayırsever firma sahipleri Güler Özmen, Levent Özmen ve Mehmet Özmen arasında yapıldı. 

Düzenlenen Protokole; Gaziantep Valisi Davut Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, hayırseverler Güler Özmen, Levent Özmen ve Mehmet Özmen katıldı.

Protokolde konuşan Vali Davut Gül; “Biz protokol imzalarken keyiflenirdik. Ama bugün hüzünlüyüz. Hayırseverlerimiz Güler Özmen’ in torunu, Mehmet Özmen’in yeğeni ve Levent Özmen’ in oğlu merhum Avukat Emre Özmen’ in adını yaşatacak bir okul bağışladılar. Özmen ailesine bu anlamlı bağışları için teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki bu okulda yetişecek yavrularımız onun hayal ettiği dünyaya katkı sunacaklar. Allah’ tan rahmet, ailesine de baş sağlığı diliyoruz.” dedi.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe; “Bugün Şehirgösteren Mahallesinde yapılacak olan 8 derslikli Anaokulu yapımı için Özmen ailesi ile protokol imzalayacağız. Burada eğitim görecek çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Hayırsever Özmen ailesi üyeleri konuşmalarında; “Bu hayırlı işi yapmamızda yardımcı olan başta Sayın Valimiz olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah hayırlı olur.” sözlerini kaydettiler.

Protokol, atılan imzalar ve çekilen fotoğrafların ardından son buldu ve hayırsever aileye Vali Gül tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.