Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZMEN: “ÇOK İYİ DURUMDAYIZ”

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün 2017-2018 sezonu hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylasına giden Yönetim Kurulu Üyesi Müslüm Özmen kamp sürecini ve oynanan hazırlık maçlarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 16:03
Kaynak: İHA
ÖZMEN: “ÇOK İYİ DURUMDAYIZ”

‘‘YENİLMEZLİK ALIŞKANLIĞI KAZANILDI’’

Özmen kamp sürecinde yapılan hazırlık maçlarının yenilmezlik alışkanlığının kazanıldığını belirterek, “Takım genel olarak çok iyi durumda, kamp süreci boyunca teknik heyet ve oyuncular arasında büyük bir birlik ve beraberlik olduğunu gördük. Hırsla ve zevkle çalışma ortamının olduğu gözlemledik. Teknik heyetle futbolcular arasında ki sevgi ve saygı üst düzeydeydi. Bizi en çok mutlu eden yönü ise buydu. Amatör bir takım ruhu ile ve profesyonel bir bakış açısıyla futbolcu arkadaşlarımız inşallah bu yıl bize şampiyonluğu yaşatacak. Bizlerde yönetim olarak kendilerine elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Takıma yeni katılan oyuncularımız takıma çok hızlı bir şekilde adapte oldu. Şuan da yeni eski diye sırıtan hiç kimse yok. Bütün futbol oyuncularımızı tam bir takım ruhu içerisinde gördük. Kampta yapılan hazırlık maçları Lig’le kıyaslanamaz. Fakat hazırlık maçları şu açıdan önemli. Teknik heyet eksiklikleri gördü. Neye ihtiyaçları olduğunu bizlere bildirecek. Bunun yanında hazırlık maçlarında yenilmezlik alışkanlığının kazanması sevindirici bir durum. Oynadığımız takımlardan biri Sivasspor’du ve bu sene Süper Lig'e çıktı. Bu şekilde kadrosunu yenileyen, şekillendiren şampiyon olmuş bir takımdı. Buna rağmen oyunun üstünlüğü genelde Gazişehirdeydi 96+3 de atılan bir golle beraberliği sağladılar. Adanaspor geçen yıl Süper Lig'den düşmüş bir takım kadrosunu şuana kadar büyük bir ölçüde muhafaza ettiler. Ama yine çok üstün oyunlarda Adanaspor’u yendik. Yine Suudi Arabistan takımlarından Al Fateh ile oynadık. Bu takımı ise 2-1 yenerek başarı sağladık. Burada üstün oynamanın dışında en güzel şey futbolcu arkadaşlarımda ki kazanma arzusu ve hırslı olmalarıdır. Sanki 1. Lig maç oynarcasına hırslı ve lig maçı oynarcasına birbirleriyle uyumlu, birbirinin eksikliklerini kapatmada ki arkadaşlıkları oyunlarına da yansımıştır'’ dedi.

‘‘YILLARIN KULÜBÜ GİBİ’’

Özmen konuşmasının devamında, yeni kurulan bir kulüp olmasına rağmen yılların kulübü gibi bir hava olduğunu söyleyerek, “Takımda olan eksiklikleri bizim belirtme gibi bir lüksümüz yok. Bu eksikliklerin teknik heyetin gözlemleriyle olacak. Biz mümkün olduğu kadarıyla teknik heyetin işine karışmıyoruz. Fakat şunu belirtmek istiyoruz. Biz her zaman teknik heyetin ve futbolcu arkadaşların yanındayız. Yöneticilerle futbolcuların içine çok girmek gibi bir amacımız yok. Fakat gerek futbol şube sorumlularıyla, gerek bizlerle futbolcu oyuncularımız oldukça uyum içerisindeyiz. Yeni kurulan bir kulüp olmamıza rağmen sanki yıllardır var olan kulüp havası var. İnanılmaz bir ortam var. Buda bizi çok mutlu ediyor. Bu işte sadece yönetimin değil, tüm şehrin arkamızda olduğunu hissediyoruz’’ diye konuştu.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.