Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PARK CENNETİ ‘ŞEHİTKAMİL’

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:59
Kaynak: İHA
PARK CENNETİ ‘ŞEHİTKAMİL’

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Vatandaşlarımızın aileleri ve sevdikleriyle keyifli vakitler yaşadığı parkların yapımını çok önemsiyoruz. Sadece son 3 yılda ilçe sınırlarımız içinde 53 adet yeni park yaparak halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

Daha yeşil ve yaşanabilir bir Şehitkamil oluşturma hedefiyle çalışmalarına yön veren Şehitkamil Belediyesi, özellikle yaz aylarında vatandaşların vazgeçilmez adresleri arasında yer alan parkların sayısını ve niteliğini her geçen gün üst noktalara taşıyor. Yeşil alan ve parklarla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak ilçemizin yeşillenmesine yönelik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi olarak son 3 yılda 53 adet yeni park yaptık. Bu parkların yanı sıra 34 adet otopark ve 16 adet park-otopark tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Ayrıca 50 adet park, 2 adet park-otopark ve 5 adet otoparkta revizyon çalışması yürüttük. İnsanlarımızın; aile fertleri, dostları, arkadaşları ve sevdikleriyle birlikte keyifli sohbetler edebileceği, formunu korumak adına spor yapabileceği, çocuklarıyla oyunlar oynayabileceği alanlar oluşturmak adına parkların yapımını çok önemsiyoruz. Yaptığımız parkların niteliğine çok önem veriyoruz. Yaptığımız parklarda; basketbol sahası, kum havuzu, çocuk oyun alanları, spor aletleri, yürüyüş-koşu parkuru, engelli merdiveni, oturma bankları ve otopark bulunuyor. Parkları sadece yapmakla kalmıyoruz. İlçemiz genelindeki tüm parklarda düzenli bakım ve onarım çalışması da yürütüyoruz. Parkları kullanan çocuk, genç, ileri yaştaki vatandaşlarımız, temiz ve nezih ortamlarda keyifli zaman yaşıyor” diye konuştu.

ÇOK MEMNUNUZ

Parklardan memnun olduğunu belirten Ayşe Kutsal, “Şehitkamil Belediyesinin parklarından çok memnunuz. Parklara gelip sağlıklı şekilde yürüyüşümüzü yapıyoruz. Arkadaşlarımız, eşimiz, çocuğumuzla birlikte buraya gelip çayımızı, kahvemizi içiyoruz. Parklar sabahları ayrı güzel, akşamları ayrı güzel oluyor. Parklarımız tertemiz. Parklardan son derece memnunuz” şeklinde konuştu.

ŞEHİTKAMİL’İN YAPTIĞI PARKLAR GAZİANTEP’E YAKIŞIYOR

Yapılan parkla insanların kullanacağı güzel bir ortam oluştuğunu kaydeden Turgay Özbay, “Mahallemize yapılan parktan sonra mahallemizin ortamı değişti. İnsanların kullanabileceği güzel bir alan oldu. Parka gelenler, spor da yapıyor eğlenceli aktiviteler de yapıyor. İnsanlar sevdikleriyle birlikte vakit geçiriyor. Parkımızın yeşilliği çok güzel. Parkımızın bakımı da çok güzel yapılıyor. Şehitkamil’in yaptığı parklar Gaziantep’e yakışıyor. Parkların yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TÜRKİYE’DE ÖNCÜ BELEDİYELERDEN BİRİDİR

Park konusunda Şehitkamil Belediyesinin Türkiye’deki belediyeler içerisinde öncü olduğunu dile getiren Gamze Polat, “Uzun yıllardır Gaziantep’te ikamet ediyorum. Şehitkamil Belediyemiz, parklarda ve yeşil alan konusunda Türkiye’de öncü belediyelerden biridir. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun park konusunda yaptığı çalışmalar tartışılmaz. Parklardaki yürüyüş alanlarını aktif olarak kullananlardanım. Allah razı olsun, biz memnunuz. Parklardaki yeşil alanlar da çok güzel. Parklarda aktiviteler düzenleniyor. Çocukları eğlendirecek etkinlikler yapıldı. En alt kademeden en üst kademeye kadar tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.