Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Gaziantep'te polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 300 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2017 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 09:28
Kaynak: İHA
Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretini önlemek ve sokak satıcılarının yakalanması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Şahinbey Güzelvadi Mahallesi'nde bulunan bir ikamete operasyon düzenlendi. G.D. isimli şahsın yüklü miktarda metamfetamin (Ateş Buz) maddesi getirdiği istihbaratı üzerine harekete geçen ekipler, ikamette yapılan aramalarda poşet içerisine 3 ayrı paket halinde toplam 1 kilo 300 gram metamfetamin maddesi lie uyuşturucu madde tartımında kullanılan bir adet hassas terazi ele geçirdi.

Ayrıca ekipler, bonzai olarak bilinen sentetik uyuşturucu maddesi ticareti yapıldığı yönündeki ihbar üzerine Sanayi Mahallesi'nde bulunan bir iş yerine yaptıkları baskında, poşet içerisinde 500 gram sentetik kannabinoid (bonzai) uyuşturucu maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Her iki olayla ilgili olarak G.D. ve T.B. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların sorguların ardından adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.