Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisgücü Kadın ve Erkek Hokeycileri Avrupa gitti

Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey takımları Danimarka’nın başkenti Kopenhag ve Avusturya’nın Başkenti Viyana’ya hareket etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2018 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:31
Kaynak: İHA
Polisgücü Kadın ve Erkek Hokeycileri Avrupa gitti

Türkiye’yi dünyada temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey takımları 18-21 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Acık Alan Şampiyonalarına katılmak üzere iki ayrı grup olarak Danimarka’nın başkenti Kopenhag ve Avusturya’nın Başkenti Viyana’ya hareket etti. 

İki kafile olarak yola çıkan hokeycilerden Erkek Takımı Kopenhag’a, Kadın Takımı ise Viyana’ya gitti. Sabahın erken saatlerinde Gaziantep Havalimanı'nda buluşan sporcuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan tek hedeflerinin her iki takımın da Avrupa Şampiyonluk kupasını Gaziantep’e getirmek olduğunu ifade etti. Başkan Kaplan yaptığı değerlendirmede maçlara iyi hazırlandıklarını ve geçtiğimiz hafta Süper Lig’de Türkiye kupasını Gaziantep’e getirdiklerini ifade ederek, “Önümüzde zorlu maçlar var. Her iki takımımız da bu zorlu maçlarda Avrupa’nın en güçlü takımlarıyla karşılaşacak. Sporcularımızın moralleri yüksek. Her türlü teknik çalışmayı yaptık. Dileğimiz bu şampiyonalardan kupalarla olarak dönmektir” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.