Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisgücü lider tamamladı

2018-2019 Türkiye Hokey Federasyonu Açık Alan Kadınlar Türkiye Süper Ligi birinci etabı bugün oynanan maçlarla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2019 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:10
Kaynak: İHA
Polisgücü lider tamamladı

Türkiye'nin efsane takımı Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı ligin ilk etabında sahalarda rakiplerine gol yağdırarak ligi 21 puanla lider tamamladı.

Son maçını Bolu Belediye Spor Kulübüyle yapan hokeyin sultanları bu maçta da rakiplerini 4-2'lik skorla yenerek namağlup unvanlarını korudular. Başkan Kaplan kadın ve erkek takımlarını kutlayarak "Önümüzde Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası var. İki Avrupa Şampiyonluk kupasını Türkiye'ye getirmek hedefimizdir" dedi.

VALİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN ALKIŞI HAK EDİYOR

Spor alanında kentin gelişmesi için birçok proje başlatan Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e de teşekkür eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan "Sayın Valimiz Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e spor adına teşekkür ediyoruz. Yapımı tamamlanan sahamızın eksiklerinin de bir an önce bitirilmesi özellikle ulaşım, aydınlatma ve tribünün yapımının sağlanması kentimize büyük organizasyonlar getirecektir. Spor turizminin gelişmesi elbette kentin ekonomisine önemli bir katma değer sağlayacaktır" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.