Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisten kumarhane baskını

Gaziantep'te polis ekipleri bir kahvehaneye baskın düzenledi. Kumarhaneyi andıran kahvehanede aralarında kadınların da bulunduğu toplam 60 kişinin kumar oynadığı tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2017 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:04
Kaynak: İHA
Polisten kumarhane baskını

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Çukur Mahallesi'nde bir kahvehaneye baskın yapıldı. Polis ekipleri aldıkları ihbar sonucu yaptıkları çalışamalar neticesinde bir kahvehanede kumar oynatıldığı ve uyuşturucu madde kullanıldığı şeklinde bilgiler aldı. Alınan bilgi üzerine ruhsatsız faaliyet gösteren kahvehaneye Asayiş Şube Müdürlüğü ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ortak operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda kahvehanede 7'si kadın 60 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Kumar oynadığı tespit edilen 60 şahsa 13 bin 620 TL idari para cezası uygulandı. İş yerinde 3 tombala makinesi, 88 top, 46 adet madeni 1 TL, 250 adet tombala kartı, 1 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait 1 şarjör ve 11 adet fişek ele geçirildi.

Kumar oynamaya yer temini sağlayıp kumar oynattığı tespit edilen Ö.K. ile S.K., M.B., G.Ö., E.N.Ö., M.S.S., A.K., Ö.F.Y. isimli 8 şahsa gerekli adli işlemler uygulandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.