Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Prof. Dr. Metin Bayram’ın acı günü

Prof. Dr. Metin Bayram’ın da annesi ve SANKO Holding Şirketler Grubu’nun Ticaret Müdürü Faruk Kolukısa’nın kayınvalidesi olan Aysel Bayram düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2017 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:59
Kaynak: İHA
Prof. Dr. Metin Bayram’ın acı günü

Prof. Dr. Metin Bayram’ın annesi ve Konukoğlu ailesinin teyzeleri olan Aysel Bayram   bir süredir rahatsızdı ve tedavi görüyordu. Bayram geçtiğimiz günlerde hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Aysel Bayram’ın cenazesi ikindi namazına müteakip Bahaeddin Nakıboğlu Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından sonsuzluğa uğurlandı.

Bayramın cenazesine SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, AK Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoglu ile çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.