Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT'nin 177'ıncı Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)' nin 177. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Gaziantep Baş Müdürü Zekai Özkan beraberinde müdür yardımcıları ile çalışanlardan oluşan bir heyetle birlikte Vali Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:38
Kaynak: İHA
PTT'nin 177'ıncı Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor

PTT heyetini kabulde Vali Yerlikaya kurumun çalışmalarından övgüyle söz ederek duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

PTT'nin tarihimize tanıklık eden oldukça köklü bir kurum olduğunu vurgulayan Vali Yerlikaya "Milletimizle beraber acı-tatlı birçok olaya şahitlik eden bu değerli kurumumuz, halkın gönlünde güzide bir yere sahiptir. Öyle ki; türkülerimizde bile hak ettiği yeri almıştır. Bu yönüyle de kendisini diğer kurumlarımızdan farklı bir yerde konumlandırmıştır.

PTT’nin günümüze kadar geçirmiş olduğu dönüşüm ve kendini sürekli geliştirip çağın gerekliliklerine uygun bir hale getirdiğini de ifade eden Vali Yerlikaya “Sadece posta alanında değil, bankacılık ve telekomünikasyon gibi birçok alanda vatandaşlarımıza başarılı hizmet sunan kurumumuzu ve kurum çalışanlarımızı Müdürümüzün şahsında kutluyorum. “ dedi.

PTT Baş Müdürü Zekai Özkan da kendileri ve heyetini nazik kabullerinden dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek Vali Yerlikaya’ya PTT’nin 177'ıncı Kuruluş günü anısına “Pul Müzesi Harita Katoluğu” hediye etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.