Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Puanları toplamaya başlayacağız”

Gaziantep Futbol Kulübü’nün tecrübeli futbolcusu Kana Bıyık, "Biz elimizden geldiğince yüreğimizle savaşarak, puanları toplamaya çalışacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2020 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 05:50
Kaynak: İHA
“Puanları toplamaya başlayacağız”

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 4. haftasında evinde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Kendi tesislerinde hazırlıklarına devam eden kırmızı-siyahlı ekibin deneyimli futbolcusu Kana Bıyık, Trabzonspor maçıyla başlayarak geçen sezonki performanslarını yakalamayı hedeflediklerini vurguladı.

“3 HAFTADA 2 PUAN TOPLAYABİLDİK”

Pandemiden dolayı lige iyi bir hazırlık yapamadıklarını ama güçlenerek puanları toplayacaklarını ifade eden Kana Bıyık, “Biliyorsunuz pandemi süreci vardı. Pandemi sürecinden sonra çok kısa bir hazırlık dönemi geçirdik. Bizim için çok değişik bir sezon başlangıcı oldu. 3 haftada sadece 2 puan toplayabildik. Ama adım adım güçlenerek puanları toplamaya başlayacağız. Geçen seneki performansımızı yakalayacağız” dedi.

“BU SENE HER MAÇ ÇOK ZOR”

Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ancak zorlu bir maç olacağını belirten deneyimli stoper Kana Bıyık, “Umarım bu hafta güzel bir sonuç alırız. Çünkü Lig'in büyük bir takımlarından birine karşı oynuyoruz. Bu sene her maç çok zor. Tüm maçlara aynı şekilde hazırlanıyoruz. Umarım bu hafta iyi başlayıp lig sonuna kadar güzel sonuçlarla devam ederiz” ifadelerini kullandı.

“YÜREĞİMİZLE SAVAŞARAK, PUANLARI TOPLAYACAĞIZ”

Çok zor bir sezonun olacağını ve yürekleri savaşarak, puanları toplayacaklarını söyleyen Kana Bıyık, “Lig sonunda ne olacağı hakkında konuşmak için çok erken. Ancak biz elimizden geldiğince yüreğimizle savaşarak, puanları toplamaya çalışacağız. Bu sene fazla maçlar olacak. Çok zor bir sezon bizi bekliyor. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde ve maçlara dinlenmiş şekilde çıkacağız. Her hafta kendimize hazırlayıp maçlara bu şekilde çıkmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.