Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

RECEP TAYYİP ERDOĞAN PARKI HİZMETE GİRDİ

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:55
Kaynak: İHA
RECEP TAYYİP ERDOĞAN PARKI HİZMETE GİRDİ

Sosyal ve kültürel Belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler Mahallesi’nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Parkı, yeniden revize edilerek, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, iki adet basketbol sahası, fitnes alanı, oturma bankları ve çocuk oyun alanı haline getirerek, vatandaşların hizmetine sundu. Gece ve gündüz vatandaşların uğrak yeri haline gelen Recep Tayyip Erdoğan Parkı hizmet vermeye başladı.

 

Şehitkamil ilçesinde Park çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Şehitkamil Belediyesi, Güvenevler Mahallesi’nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Parkını yeniden revize ederek, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu iki adet basketbol sahası, fitnes alanı, oturma bankları ve çocuk oyun alanı yapıldı. Hizmete girmesiyle birlikte spor yapmak isteyen vatandaşların uğrak mekanı haline geldi. Parka gelen vatandaşlar, yürüyüş ve bisiklet parkurunu kullanarak spor yaparken, gençler ve çocuklar ise, basketbol oynadılar.

DAHA TEMİZ VE DAHA SAĞLIKLI BİR ORTAMDA SPORUMUZU YAPIYORUZ

Parkın yapılmasıyla birlikte mahallenin prestijinin de arttığını dile getiren mahalle sakinlerinden, “Şehitkamil Belediyemizin parkımızı yenilemesinden dolayı memnunuz. Eskiden parkımız da yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu yoktu. Toprak zeminde sporumuzu yapıyorduk. Şimdi ailemizle birlikte her akşam daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda sporumuzu yapıyoruz. Bu son düzenlemeyle birlikte parkımız gerçekten çok güzel oldu. Yürüme parkurunu çok beğendik. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

RAHAT VE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE BİSİKLET KULLANIYORUZ

Bisikletleriyle birlikte parkta spor yapan çocuklar ise, “Mahallemiz cadde ve sokak olduğu için bisiklet kullanmakta zorluk çekiyorduk. Belediyemizin parkımızda bisiklet yolunu yapması bizleri mutlu etti. Rahat ve güvenli bir şekilde hem bisiklet kullanıyoruz hem de spor yapmış oluyoruz. Bunun yanı sıra basketbol sahasının yapılması da bizler için güzel oldu. Arkadaşlarımızla birlikte basketbol oynuyoruz. Bizleri düşünüp böylesine güzel bir hizmeti hayata geçiren Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.