Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Gür’den İslahiye’ye ziyaret

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ve Üniversite üst yönetimi İslahiye Meslek Yüksekokulu ile İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni ziyaret ederek akademik personelle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:39
Kaynak: İHA
Rektör Gür’den İslahiye’ye ziyaret

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ziyarette yaptığı konuşmada, İslahiye Meslek Yüksekokulu’nun kontenjanlarının yüzde 90 oranında bir doluluğa sahip olduğunu belirterek, bu başarıda Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi’nin yanı sıra aynı zamanda genç ve dinamik bir personel kadrosunun özverili çalışmalarının payının yüksek olduğunu söyledi. Prof. Dr. Gür, öğrencilerin hayata dair bilgilerle donatılması ve iyi yetiştirilmesi için tüm personelin özverili bir şekilde çalışılması gerektiğini ifade etti.
Ziyarette, İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Deveci tarafından Rektör Prof. Dr. Ali Gür’e, Yüksekokulun akademik çalışmaları, yapılması planlanan faaliyetler ile okulun akademik ve idari gelişimi hakkında brifing verildi.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metin Bedir, Prof. Dr. Şehmus Demir, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, GAÜN Genel Sekreteri Doç. Dr. Ayhan Doğan, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Ali Eminoğlu ve Nuh Okumuş da ziyarette Rektör Prof. Dr. Ali Gür’e eşlik etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.