Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Prof. Dr. Gür’den öğrenci evine ziyaret

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kaldığı bir öğrenci evine misafir oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:10
Kaynak: İHA
Rektör Prof. Dr. Gür’den öğrenci evine ziyaret

Rektör Prof. Dr. Gür, misafirlikten önce Oğuzeli Meslek Yüksekokulu’na ziyarette bulundu. Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan’la okulla ilgili fikir alışverişinde bulunan Rektör Gür, Meslek Yüksekokulunu gezerek, yapılan çalışmalar, yapılması planlanan faaliyetler ile okulun akademik ve sosyal gelişimi hakkında bilgi aldı.

Oğuzeli MYO'nun yapmayı planladığı tüm akademik, kültürel etkinliklere destek vereceğini, bu desteğin hali hazırda verildiğini ve bundan sonra da verileceğini belirten Prof. Dr. Gür, “Oğuzeli MYO’da özellikle TDP kapsamında yapılacak her türlü etkinliği destekliyoruz. Fiziki anlamda okul kampüsü tam bir kampüs hayatını yansıtıyor. Bazı eksiklikleri de zamanla gidereceğiz. Şu aşamada öğrencilerin en çok talep ettiği husus kampüste spor kompleksinin olmaması. Spor kompleksini de yakın zamanda yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Okul ziyaretinin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Karahan ve bazı öğretim elemanlarıyla birlikte Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kaldığı bir öğrenci evine misafir olan, burada öğrencilerle sıcak bir sohbet edip Oğuzeli’de yaşamak ve okumak hakkında fikirler alan Prof. Dr. Gür, “Gençlerimizle samimi bir sohbet yaptık, çaylarını içtik ve ikramlarından yedik. Öğrencilik hatıralarım canlandı. Öğrencilerimize bu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan da, “Öğrencilerin davetini geri çevirmeyerek öğrencilerimizle iç içe olduğunu, her zaman öğrencileriyle yan yana olduğunu katılımlarıyla gösterdiği ve bizleri bu denli memnun ettiği için Rektörümüze teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.