Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Yılmaz’dan Gazeteciler Günü mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:43
Kaynak: İHA
Rektör Yılmaz’dan Gazeteciler Günü mesajı

“TOPLUMUMUZUN ÖNEMLİ VE ÇOK DEĞERLİ BİREYLERİDİR”

Gazetecilerin gününü kutlayan Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Topluma önemli ve doğru bilgilerin aktarılması için çeşitli zorluklara karşı, gazetecilik mesleğinin gereğince mesaide ve mesai sonrası büyük bir özveri ile yılmadan çalışan değerli basın mensuplarının verdikleri emek doğrultusunda ne kadar anlatsam az olacağı kanaatindeyim. Mesleğin bir çok zorluğuna rağmen gecesini gündüzüne katan, kimi zaman tehlikeli bir olaya karşı korkmadan, cesurca bir haber peşinde koşan, kimi zaman önemli protokol üyelerinin takibi gibi çeşitli konularda doğru bilgiyi kamuoyuna ulaştırmak için var gücüyle emek veren basın temsilcileri, toplumumuzun önemli ve çok değerli bireyleridir. Bu değerli temsilciler, halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olarak çeşitli sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri gündeme taşımaktadır. Bu denli önemli hizmetlerde bulunan basın sektörünün tüm çalışanlarının “10 Ocak Gazeteciler Günü”nü Hasan Kalyoncu Üniversitesi adına bütün samimiyetimle kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum.

Büyük bir gayretle çalışan ve görevlerini fedakarca yerine getirmeye çalışan gazetecilerimize hizmetlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyor, meslek ahlakı, bilinci ve gayreti içinde çalışan tüm gazetecileri tebrik ediyor ve görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını da rahmetle anıyorum”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.