Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Yılmaz’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:13
Kaynak: İHA
Rektör Yılmaz’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Rektör Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplumların geleceğini belirleyen en temel ve en önemli şey eğitimdir. Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere saygı, sevgi ve bilgiyi sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir. 1981’den bu yana her yıl gururla kutladığımız bugün, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Başöğretmen” olduğu gündür. “Dünyanın her yerinde öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer üyeleridir” diyen Atatürk, eğitime ve öğretmenlerimize verdiği değeri her fırsatta dile getirmiştir. Nesillerin yetişmesinde çok önemli roller üstlenen öğretmenlerimiz, görevlerini her zaman layıkıyla yerine getirmiş, Anadolu’nun dört bir yanında büyük bir fedakarlık ve özveri ile çalışarak gençlerimizi geleceğe hazırlamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, mesleğine gönül veren başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, tüm öğretim elemanlarımızın ve değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.