Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ROYAL'den yeni koleksiyon

Royal Halı, Atlas Halı ve Pierre Cardin Halı’nın 2021 yılı yeni ürün ve koleksiyonları, Gaziantep Royal Halı Showroom mağazasında tanıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2021 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:08
Kaynak: İHA
ROYAL'den yeni koleksiyon

Sıkı pandemi tedbirleri alınarak gerçekleştirilen yeni koleksiyon tanıtım günleri, beş gün boyunca Türkiye genelindeki 300 bayinin katılımıyla gerçekleşti. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yönetimindeki Royal Halı A.Ş’nin büyük önem verdiği Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları sonucunda, yeni sezon koleksiyonlarının hepsi farklı tarzlarda tasarlandı. Müşteri beklentilerinin doğru şekilde analizi sonucunda hazırlanan yeni koleksiyonlar büyük beğeni topladı. Birbirinden farklı 125 desenin sergilendiği lansmanda Royal Halı, sektördeki öncü ve lider konumunu devam ettirdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Royal Halı A.Ş. Genel Müdürü Tansel Tula şunları söyledi: “Pandemiden dolayı her yıl toplu olarak yaptığımız bayi lansmanımızı, bu yıl Gaziantep’te küçük gruplar halinde 5 güne yayarak gerçekleştirdik. Bu yıl da yeni sezona oldukça iddialı bir giriş yapıyoruz ve yeni koleksiyonlarımızla en çok tercih edilen halı markaları olacağımızı öngörüyoruz. Bu sezon Royal Halı’da 3, Pierre Cardin Halı’da 4, Atlas Halı’da 3 farklı koleksiyonumuzla tüm showroom ve satış noktalarımızda en kısa sürede yerimizi alacağız. Koleksiyonlarımızdan kısaca bahsetmek gerekirse; Royal Halı’da el halısını aratmayacak Roma koleksiyonumuz klasik ve modern tarzda 14 farklı desenden oluşuyor. 12 farklı desenden oluşan Babil koleksiyonumuz sıra dışı tasarımlarıyla oldukça dikkat çekici. Siyah, yeşil, sarı ve krem tonların etnik ve geometrik desenlerle buluştuğu Venedik koleksiyonumuz ise 16 desenden oluşuyor.

12 farklı desenden oluşan Pierre Cardin Halı Perla koleksiyonu dokusu, renk ve desenleriyle bu sezon büyük talep göreceğini düşündüğümüz koleksiyonlar arasında. Özgün mekanların vazgeçilmezi olacak Ecole koleksiyonu 6 , sade ve eşsiz bordürleriyle Pierre Cardin Art Deco koleksiyonu 17 farklı desenden oluşuyor. Pierre Cardin’in kendi kurumsal dünyasını halıya taşıdığımız Gloria koleksiyonu ise 8 farklı desenden oluşuyor.

Kahve tonlarının klasik ve modern tasarımlarla buluştuğu Atlas Halı Frape koleksiyonu 14 desen, krem tonlarının klasik motiflerin modern çizgilerle buluştuğu Vivaldi koleksiyonu 12 desen, tarzıyla mekanlara otantik bir hava katacak ve renkleriyle büyüleyecek Atlas Halı Stil koleksiyonu ise 8 desenden oluşuyor.

Ayrıca Studio markasında; tasarım anlayışını asi jean’s ruhundan alan ve desenlerinde jean pantolon dokularından esinlenen Denim koleksiyonu 6 farklı desenden oluşuyor.”

“2021 YILINDA KARLILIĞIMIZI VE İSTİHDAMIMIZI ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

2020 yılında Royal Halı’nın kara geçtiğini vurgulayan Tula, sözlerini şöyle sürdürdü:

“2020 yılını bir önceki yıla göre zarardan kara geçerek kapattık. 2020 yılında şirketimiz, aktif büyüklüğünü %27, karlılığını ise %112 büyüttü. Toplam istihdamımız ise %17 oranında arttı.”

2021 yılına dair rakamsal veriler paylaşan Tansel Tula “Artık kar eden bir şirket olarak finansal yapımızı güçlendirmeye devam ediyoruz ve 2021 yılında da karlılığımızı artırarak yüzde 30 büyümeyi hedefliyoruz. Buna bağlı olarak istihdamımızı yüzde 18, ihracatımızı ise yüzde 20 artırmayı planlıyoruz. 2021 yılı ilk 3 aylık gerçekleşmelerimiz de bütçe öngörülerimizi desteklemektedir” dedi.

Makine parkurlarında revizyona gittiklerini belirten Tula, bütün makine parkını aktif ve verimli üretim yapabilir hale getirdiklerini, 2021 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.